Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Patriots" piekāpjas "Etalon-Profsistēmām"

Andrejs Siliņš

Vakar, 13. oktobrī, Daugavas ledus hallē hokeja klubs "Patriots" aizvadīja otro Baltijas Beaster Hokeja Līgas (BBHL) augstākās līgas čempionāta spēli pret "Etalon-Profsistēmas" hokejistiem un piekāpās ar rezultātu 2:4.

Spēles sākums izskatījās cerīgs "Patriots" komandai, jo jau 1. minūtē "Patrioti" izvirzījās vadībā - Artis Vārpiņš vienatnē izrāvās pret "Profsistēmas" vārtsargu Mihailu Deņisovu un lieliski to noguldīja, un guva vārtus. Spēles turpinājums diemžēl jau bija nedaudz savādāks un periods beidzās jau ar "Etalon-Profsistēmas" komandas pārsvaru 2:1 (otrie vārti tika gūti, kad "Patrioti" spēlēja trijatā pret pieciem pretinieku hokejistiem).

Spēles otrā perioda sākumā "Etalon-Profsistēmas" spēlētāji guva vēl vienus vārtus. Taču pēc neliela brīža "Patriotiem" tomēr izdevās samazināt rezultāta starpību līdz 3:2. Vārtus guva Aigars Lembergs, kurš uzreiz pēc iemetiena izdarīšanas pretinieku zonā, vārtu priekšā cīņā ar pretinieku aizsargu izcīnīja ripu uz raidīja to virs Mihaila Deņisova labā pleca. Perioda otrajā daļā spēle kļuva emocionālāka un vienā no epizodēm sākās vārdu apmaiņa starp "Patriots" kapteini Kārlis Vents un "Etalon-Profsistēmas" uzbrucēju Aleksandru Akudinovu. Viņu starpā iejaucās arī "Etalon-Profsistēmas" uzbrucējs Aleksejs Rešetņikovs, kurš par necenzētiem izteicieniem saņēma desmit minūšu noraidījumu. Tomēr arī uz sodīto soliņa Reštņikovs nevarēja beigt izrādīt neapmierinātību ar tiesnešu rīcību un patiesībā bija brīnums, ka par šadu rīcību tiesneši viņu nenoraidīja līdz spēlēs beigām. Arī pārējie "Etalon-Profsistēmas" hokejisti uz rezervistu soliņa arvien vairāk sāka izrādīt neapmierinātību ar tiesnešu rīcību, uzskatot, ka tie nepamana "Patriotu" pārkāpumus. Tomēr jāatzīmē, ka kopumā tiesnešu darbība spēlē bija korekta un taisnīga.

Spēles trešajā periodā "Etalon" hokejisti vairāk sāka spēlēt uz rezultāta noturēsanu. Hokejisti veica lēnas maiņas un vairāk centās pieturēt ripu. Lai gan "Patrioti" vēl centās panākt pozitīvu spēlēs iznākumu, tomēr laika atlicis bija pārāk maz.

Tādejādi "Patrioti" cietuši otro zaudējumu BBHL čempionātā un pašlaik turnīra tabulā, pateicoties labākai gūto un zaudēto vārtu starpībai, ierindojas 6. vietā.

Informāciju sagatavoja
Kaspars Lācis (HK Patriots)
www.patriots.lv

  +1 [+] [-]

, 2007-10-14 16:45, pirms 17 gadiem
Vai iesākumā nevajadzēja informēt lasītājus, kas tā tāda par līgu - BBHL? Tulkojums arī tāds jocīgs trīs vārdi latviešu valodā , viens nesaprotamā, iespējams, ka angļu valodā, kas tulkojumā varētu nozimēt - lielībnieks.
Domāju neesmu vienīgais, kas par šo līgu lasa pirmo reizi.
Protams , prieks, ka hokejs attīstās, ne tikai kvalitatīvi, bet arī kvantitatīvi, un ir pieejams arvien lielākām cilvēku masām, tāpēc arī vēlētos uzzināt kaut ko vairāk, ja reiz esiet sākuši publicēties e-sportā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-14 18:07, pirms 17 gadiem
Atvainojos, atvainojos, ka nav vairāk informācijas par BBHL līgu. Nelielu info par to var atrast šeit: www.patriots.lv

     [+] [-]

, 2007-10-14 19:22, pirms 17 gadiem
Nu, paldies.
apskatīšos.

     [+] [-]

, 2007-10-14 19:32, pirms 17 gadiem
Apskatījos
Tikai nesaprotu, kāds sakars ar baltijas vārda pieminēšanu, ja spēlē tikai Latvijas komandas? Un būtu vēlams arī līgas latviskots nosaukums.

     [+] [-]

, 2007-10-14 19:55, pirms 17 gadiem
nu tas gan nav jautājums Patriotiem, bet līgas vadībai. Mēs esam tikai komanda, kura spēlē šajā līgā! Cik man zināms, tad līgas vadība plāno sezonas izskaņā aizvadīt Baltijas kausa izcīņu, kurā piedalītos arī dažas komandas no LT un EE.

     [+] [-]

, 2007-10-15 00:54, pirms 17 gadiem
tur gan laikam sponsoru nopelns - ja runa par nosaukumu... tiesa dzirdēju, ka iespējams būšot mačošanās ar kaimiņiem nākotnē...

pats nesen pievienojos hk noname un iespējams sanāks šosezon uzspēlēt šai līgā