Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Arī "Taurus" piedzīvo zaudējumu

Andrejs Siliņš

Svētdien, 14. oktobrī Volvo sporta centrā otro spēli „Beaster Baltijas hokeja līgā” (BBHL) B grupā aizvadīja hokeja komanda „Taurus”, kura ar rezultātu 2:1 atzina „Unimars” hokejistu pārākumu.

Spēles pirmajā periodā neviena no komandām nespēja atklāt rezultātu. Mājinieku komandai „Taurus” izdevības gūt vārtus netrūka, jo „Unimars” hokejisti guva vienu noraidījumu pēc otra.

Otro periodu „Taurus” sāka uz pozitīvas nots, kad vārtus vienādos sastāvos guva uzbrucējs Jānis Bāliņš. „Unimars” hokejisti savu spēles stilu otrajā periodā nemainīja un papildināja soda minūšu skaitu protokolā, kamēr „Taurus” spēlētāji nespēja realizēt vairākumu. Otrais periods beidzās 1:0 mājinieku labā.

Trešais periods iesākās „Unimars” hokejistiem par labu, jo pēc mazākuma izturēšanas mājiniekiem uz laukuma valdīja haoss, un viesi brīvi izspēlēja līdz tukšiem vārtiem – 1:1. Abu komandu spēlētāji metās spēlē ar dubultu atdevi, lai mainītu rezultātu sev par labu, bet tas nenāca tik viegli, jo komandas bija vienlīdzīgos spēkos. „Unimars” spēlētāju uzvedība kļuva korektāka, un viņi vairs neguva soda minūtes.

Piecas minūtes pirms spēles beigām viesu komanda guva savus uzvaras vārtus un jau otro spēli pēc kārtas BBHL komandas „Taurus” liktenis tika izšķirts spēles pēdējā minūtē.



Atgādināšu, ka pirmo spēli „Taurus” viesos LSPA ledus hallē aizvadīja ar „Salacgrīvu” un piekāpās ar rezultātu 3:2. Šajā spēlē „Taurus” hokejisti izvirzījās vadībā, bet spēles pēdējā periodā nespēja nosargāt uzvaru. Nākamā spēle būs šo piektdien 22.30 Volvo sporta centrā pret komandu „Berģi33”.

BBHL - kas tas ir?
„Beaster Baltijas Hokeja Līgas” pamatā ir vairāku hokeja entuziastu pārdomas par harmonisku, dinamisku, sportiska azarta pilnu un godīgas bezkompromisa cīņas vides izveidi. Galvenais šīs līgas uzdevums ir nodrošināt FAIR PLAY principus amatieru hokejā. Līgas vadība vēlas redzēt azartisku hokeju. saglabājot spēlētāju veselību. Līgas mājaslapa – www.bbhl.lv.

Izmantotie resursi:
Jānis Ābele (HK”Taurus”)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-14 23:27, pirms 17 gadiem
Taurus nebija labākajā formā, turklāt pirmajās minūtēs tika savainots aizsardzības balsts.

Nākamo spēli Unimars lanbāk nemaz nesāk gaidīt. Būs sagrāve!!!

     [+] [-]

, 2007-10-14 23:38, pirms 17 gadiem
sorry, nemaniju...

     [+] [-]

, 2007-10-14 23:57, pirms 17 gadiem
roka pēc trieciena bortā bija nelietojama, uzmest nereaali!

     [+] [-]

, 2007-10-15 18:27, pirms 17 gadiem
nakamaa bus uzvara...go Taurus