Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Islanders" atlaiž Nolanu

Andrejs Siliņš

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Islanders" vadība pārtraukusi līgumsaistības ar komandas galveno treneri Tedu Nolanu, kuram bija spēkā kontrakts vēl uz vienu sezonu.

"Teds mums ir palīdzējis sasniegt zināmu līmeni pēdējo divu sezonu laikā, tomēr mūsu filizofijas atšķiras, un esam nolēmuši šķirt ceļus," lēmumu atlaist treneri pamatoja "salinieku" ģenerālmenedžeris Gārts Snovs. "Kopš pagājušās sezonas sākuma un arī šovasar esmu sapratis, ka mūsu filozofijas atšķiras. Gribu pateikties Tedam par šīm divām sezonām ar mums un novēlu veiksmi turpmāk."

Tas automātiski nozīmē, ka Ņujorkas klubs negaidīti meklē jaunu galveno treneri. "Man ir saraksts ar vairākiem kvalificētiem kandidātiem. Pēc kāda laika parakstīsim līgumu ar labāko treneri, kurš vadīs komandu uz ledus," sacīja Snovs.

Arī pats Nolans atzīst, ka vairs nav bijusi saskaņa ar kluba vadību: "Esmu sarūgtināts par šo faktu. Arī es pamanīju, ka mūsu filozofijas atšķiras, tāpēc nolēmām, ka man laiks doties tālāk. Gribu pateikties "Islanders" organizācijai par doto iespēju atkal trenēt komandu šajā līgā. Pilnībā respektēju, ko klubs dara komandas labā un vēlu viņiem veiksmi."

Nolans savā trenera karjerā vad;ijis divu klubu komandas. No 1995. gada līdz 1997. gadam Nolana vadībā Bufalo "Sabres" izcīnīja kopumā 73 panākumus, piedzīvoja 72 zaudējumus un 19 reizes spēlēja neizšķirti. Savukārt Ņujorkas "Islanders" kopš 2006. gada Nolana vadībā izcīnīja 75 uzvaras un piedzīvoja 68 zaudējumus, kā arī 21 zaudējumu pagarinājumā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2008-07-14 22:13, pirms 16 gadiem
vad;ijis

izlabot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-14 22:27, pirms 16 gadiem
Ne jau treneris ir vainīgs, ka kluba īpašnieks ir āmurgalva.

  +2 [+] [-]

, 2008-07-14 22:28, pirms 16 gadiem
Anti-fans rakstīja: Tas ir sencis owenam??


Tas ir bijušais Mārtiņa Karsuma treneris Monktonā (ja kko nejaucu).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-07-14 22:33, pirms 16 gadiem
Nolana vietu ieņems no Atlantas atlaistais Bobs Hārtlijs.

Vangs kopā ar Snovu Ņujorkas komandā vien cirku taisa. Šausmas.

     [+] [-]

, 2008-07-14 22:37, pirms 16 gadiem
Džekiem normāla attieksme vienam pret otru, tas ir cienījami!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-14 22:45, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tas ir bijušais Mārtiņa Karsuma treneris Monktonā (ja kko nejaucu).

un Bārtuļa arī

  -1 [+] [-]

, 2008-07-14 22:58, pirms 16 gadiem
Garpeters rakstīja: un Bārtuļa arī


Jā, arī Bārtuļa, taču, kad Nolans aizgāja, arī tika aizmainīts uz Keipbretonu...

     [+] [-]

, 2008-07-14 23:07, pirms 16 gadiem
Thrasher rakstīja: Nolana vietu ieņems no Atlantas atlaistais Bobs Hārtlijs.

Vangs kopā ar Snovu Ņujorkas komandā vien cirku taisa. Šausmas.

Lai arī Hārtlijs kā treneris man patīk, taču viņš nu točna nebūs tas superglābējs. Savulaik kad Atlanta ņēma viņu, arī lika baigās cerības, un likās, ka beidzot lietas ies uz labo pusi. Taču tai sistēmā bija tāds džeks kā Vadels, kuram ir īpatnēja domāšana un redzējums. Līdzīga situācija ir NYI "resno galu". Labs piemērs ir superlīgums ar DiPjetro. Tā kā nedomāju, ka Hārtlijs šajā putrā kautko spēs kardināli mainīt. Play-offos viņš Isles dabūs, bet nu īpaši neko vairāk..

     [+] [-]

, 2008-07-15 07:46, pirms 16 gadiem
b1tch rakstīja: Lai arī Hārtlijs kā treneris man patīk, taču viņš nu točna nebūs tas superglābējs. Savulaik kad Atlanta ņēma viņu, arī lika baigās cerības, un likās, ka beidzot lietas ies uz labo pusi. Taču tai sistēmā bija tāds džeks kā Vadels, kuram ir īpatnēja domāšana un redzējums. Līdzīga situācija ir NYI "resno galu". Labs piemērs ir superlīgums ar DiPjetro. Tā kā nedomāju, ka Hārtlijs šajā putrā kautko spēs kardināli mainīt. Play-offos viņš Isles dabūs, bet nu īpaši neko vairāk..

Nav runa par to, vai Hārtlijs var kaut ko mainīt, bet gan viņam kopā ar Snovu ir sava vēsture, kas man liek domāts Snovs izvēlēsies tieši viņu.