Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ventspilī trešā uzvara Čehijai

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Pasaules čempionāta hokejā sievietēm 1.divīzijā ceturtā diena sākās ar maču starp Norvēģiju un Čehiju, kurā uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienos, kuros veiksmīgās bija čehietes – 3:2.

Abām komandām pirms šis spēles bija pa divām uzvarām, kas nozīmēja, ka panākums varēja būt pat sudraba vērts. Čehietēm pēc smagās spēles ar Kazahstānu izskatījās ievērojami smagnējākas par norvēģietēm, kuras arī pirmās atklāja rezultātu. Mača septītajā minūtē Henriete Slatbaka guva savus pirmos vārtus turnīrā, bet perioda vidū čehietes rezultātu izlīdzināja (Nikola Tomigova). Pēdējās trešdaļas sākuma Latvijas izlases kaprace Simona Studentova vadībā izvirzīja jau Čehijas izlasi, tomēr nosargāt uzvaru čehietēm neizdevās. Trīsarpus minūte līdz pamatlaika beigām Slatbaka bija precīza otro reizi, un pirmo reizi šajā turnīrā komandām nācās izspēlēt papildlaiku.

Arī tajā rezultāts nemainījās, lai gan norvēģietes nopelnīja divu minūšu noraidījumu. Pirmajām pagarinājumam Ventspilī sekoja arī pirmā pēcspēles metienu sērija. Tajā veiksmīgākas bija čehietes, bet par uzvaras vārtu autori kļuva Renāta Masta.

Šīs dienas otrajā spēlē tiekas Francija ar Kazahstāna, bet Latvija astoņos vakarā tiksies ar Slovākiju.

Izmantotie resursi:
iihf.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-14 18:43, pirms 17 gadiem
tiesam nozelojami
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-14 19:12, pirms 17 gadiem
kapec kas jums nepatik