Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam vārti zaudējumā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vasiļjevam vārti zaudējumā
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.raymondtellers.nl

Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē ar vārtu guvumu izcēlies Herberts Vasiļjevs, taču viņa pārstāvētā Krēfeldes komanda "Pinguine" savā laukumā cieta sakāvi ar 1:3 pret "ERC Ingolstadt".

Pēc pirmās trešdaļas vadībā ar 1:0 bija izvirzījušies viesi, bet jau 2. perioda sākumā Herbertam Vasiļjevam, pingvīniem tobrīd spēlējot skaitliskajā mazākumā, izdevās panākt izlīdzinājumu. Taču nedaudz vēlāk ar ko līdzīgu atbildēja viesi, un, ar aptuveni minūtes intervālu mazākumā gūstot divus vārtus, izvirzījās priekšgalā ar 3:1 un šo pārsvaru nosargāja līdz pat spēles beigām.

Vasiļjeva rēķinā ne tikai mājinieku vienīgais vārtu guvums, bet arī pieci metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Daudz labāk klājās Arvīda Reķa un Edgara Masaļska pārstāvētajām vienībām. Tā Volfsburgas "Grizzly Adams" savā laukumā ar 3:2 uzveica Berlīnes "Eisbaren" hokejistus. Reķa kontā viens metiens pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients -1.

Savukārt Duisburgas klubs "Fuchse" ar Edgaru Masaļski vārtos savu tribīņu priekšā papildlaikā apspēlēja Ķelnes vienību "Haie" – 5:4. Uzvaras vārtus mājinieku labā guva Mortens Asks. Masaļskis atvairīja 44 no 48 pretinieku metieniem.

Izmantotie resursi:
www.del.org

     [+] [-]

, 2009-02-14 08:30, pirms 16 gadiem
Masaļski atkal bombardējuši, galvenais, ka uzvara! Prieks par Herberta kārtējiem vārtiem