Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"CONCEPT" izcīna uzvaru

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"CONCEPT" izcīna uzvaru
HK CONCEPT

Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē pie kārtējā panākuma tikuši "CONCEPT", kas ar 5:1 apspēlēja "Rīga - 18", kaut arī vēl otrā perioda vidū rezultāts bija 1:1.

"CONCEPT" bija izteikti favorīti pirms šīs spēles, taču viegli viņiem šodien neklājās. Pirmajā periodā vārti tā arī netika gūti, bet otrās trešdaļas sākumā negaidīti vadībā izvirzījās "Rīga - 18", kad vārtus guva Staņislavs Dubovickis. "CONCEPT" šāds notikumu pavērsiens nesamulsināja un jau pēc pāris minūtēm Helmuts Eniks rezultātu izlīdzināja.

Līdz perioda beigām "CONCEPT" guva vēl divus vārtus, kad precīzi bija Mareks Jass un Andrejs Kardašs. Pēdējā trešdaļā "Rīga - 18" nespēja apdraudēt mājinieku uzvaru un pat ielaida vēl divus vārtus. Pēc šīs uzvaras "CONCEPT" pakāpušies uz pirmo vietu, bet jaunie rīdzinieki joprojām ir pēdējie.

LAČ hokejā, 14. februāris

CONCEPT - Rīga-18 5:1 (0:0, 3:1, 2:0)

Izmantotie resursi:
lhf.lv

     [+] [-]

, 2009-02-15 00:55, pirms 15 gadiem
LM2-Enerģija 6-2