Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Arī Pujacs pievienojas Rīgas Dinamo

Rīgas Dinamo sastāvā spēlēšanai KHL čempionātā pieteikts Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs.

Dažas stundas pirms pāreju termiņa beigām (14. Janvārī plkst.24:00 pēc Maskavas laika) Rīgas Dinamo sastāvā spēlēšanai KHL čempionātā tika pieteikts Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs.

Georgijs Pujacs pēc abu pušu vienošanās lauza līgumu ar savu iepriekšējo komandu Toljati Lada, un šodien vakarā Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs panāca vienošanos par viņa spēlēšanu Rīgas Dinamo sastāvā. Jau no sezonas sākuma Rīgas Dinamo vairāk kārt mēģināja panākt vienošanos ar Toljati Lada par Georgija Pujaca pārnākšanu uz Rīgas Dinamo, taču līdz šim visi mēģinājumi bija nesekmīgi.

Georgijs Pujacs šosezon 38 aizvadītās spēlēs KHL čempionātā Ladas sastāvā ir guvis 9 vārtus un atdevis 4 rezultatīvas piespēles, nopelnot lietderības koeficentu +10 un 49 sodas minūtes, kā arī izdarot 62 metienus (metienu efektivitāte 14,5%, vidēji spēlē 1,6 metieni), laukumā vidēji pavadot 20 minūtes 7 sekundes. Šobrīd gan vēl nav zināms, kad Georgijs Pujacs debitēs Rīgas Dinamo kreklā, jo viņš vēl nav ieradies Latvijā, turklāt pēdējos savas iepriekšējās komandas mačus bija spiests pirksta savainojuma dēļ.

     [+] [-]

, 2009-01-14 21:22, pirms 15 gadiem
avots? (Ķekavas neder)

     [+] [-]

, 2009-01-14 21:24, pirms 15 gadiem
Dinamo mājaslapa!