Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Tomass Neuss Lucs

Vītoliņš pēc turnīra: "Zinām, kas mums jāuzlabo, virzāmies tālāk"

Vītoliņš pēc turnīra: "Zinām, kas mums jāuzlabo, virzāmies tālāk"
Harijs Vītoliņš. Foto: no video

Neskatoties uz vakardien piedzīvoto pārliecinošo zaudējumu ar 1:5 pēdējā turnīra spēlē pret mājiniekiem Dāniju, Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš bija apmierināts ar komandas kopējo parādīto sniegumu šajā turnīrā.

“Šī spēle bija divreiz ātrāka nekā mačs pret Norvēģiju, to izjuta arī spēlētāji. Rezultāts īsti neatspoguļo spēles gaitu. Gan mums, gan Dānijai bija labas iespējas gūt vārtus. Visu izšķīra nianses. Nākotnē noteikti mums jāpiestrādā pie spēles aizsardzībā zonā, jo divas ripas ielaidām, kad ripas virziens tika mainīts lidojot tai pa gaisu. Tur jāspēlē pozicionālāk un jābloķē pretinieka nūja," sacīja izlases galvenais treneris.

"Komanda abos mačos spēlēja ar azartu. Puiši cīnījās līdz galam un izveidoja arī daudz labu momentu. Šajā turnīrā likām akcentu uz gados jauniem puišiem. Mūsdienu hokejā vairākums un mazākums ir noteicošais, pie tā būs jāpiestrādā. Kā jau teicu, kopējais iespaids palika patīkams – ātrumiem mēs viennozīmīgi tikām līdzi. Iespējams, ka pēdējā mačā spēlējām pārāk akadēmiski – bija vairāk jāmet un jāuzbrūk uz vārtiem. Arī nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, neizdarījām nevienu metienu. Zinām, kas mums jāuzlabo, virzāmies tālāk un centīsimies uz nākotni izlabot šīs kļūdas,” pārdomās dalījās Harijs Vītoliņš.

Ceturtdien, turnīra pirmajā spēlē, Latvijas hokeja izlase ar rezultātu 3:0 pārliecinoši apspēlēja Norvēģijas valstsvienību. Šodien plkst. 19:00 Norvēģija ar Dāniju nūjas krustos savā starpā.

Šajā turnīrā Harijam Vītoliņam asistēja Artis Ābols, Viktors Ignatjevs un Juris Klodāns. Savukārt par fizisko sagatavotību parūpējās Ēriks Visockis, bet video trenera pienākumus pildīja Pēteris Groms.

Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) noteiktajā decembra pauzē Latvijas valstsvienība startēs “Visp Cup” turnīrā Šveicē. Šajā turnīrā spēlēs arī Krievija, Slovākija un Šveice.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/6961/vito...


Slēpts komentārs: andrispoikans
, 2021-11-13 11:19, pirms 2 gadiem
Arvienvārdsakot- jāvirzās uz priekšu un jāspēlē sava spēle. Sastāva izmaiņas nopietniem mačiem gan būs ļoti lielas un tas ir būtiskākais.Kādam paspīdēja lielākas iespējas mačoties Olimpiādē.
, 2021-11-13 13:43, pirms 2 gadiem
andrispoikans rakstīja: Savāca puišeļu baru un apkaunoja Latvijas izlasi!
Kāpēc apkaunoja?Puišeļi guva pieredzi,bet ar tādu rezultātu dāņiem var zaudēt arī Latvijas izlase,sastādīta no spēcīgākajiem spēlētājiem.Dāņiem pasaules spēcīgākajā līgā spēlē vairāk hokejistu,nekā Latvijai.
, 2021-11-13 13:48, pirms 2 gadiem
Ko tur mainīt? Galvenais visās spēlēs vārtos likt Kalniņu, visuma vārtsargs lielākais talants visas LV vēsturē!
, 2021-11-13 14:59, pirms 2 gadiem
Varbūt ne gluži par tēmu...

Kas ar U20 izlasi šodien? Nespēlēs daži vadošie spēlētāji? Bukmeikeri Baltkrieviju uzskata par lielu favorīti...
, 2021-11-13 15:29, pirms 2 gadiem
andrispoikans rakstīja: Savāca puišeļu baru un apkaunoja Latvijas izlasi!
Njaa,žēl ka tev smadzenes vecāki nepiešķīra,lai acīm redzamo saprastu,ka šim turnīram bija tikai jaunias sastāvs,lai jauno izanalizētu (Neskaitot Kalniņu). Bet ko padarīs,ja esi tik dumjš
, 2021-11-13 16:46, pirms 2 gadiem
backtofire rakstīja: Ko tur mainīt? Galvenais visās spēlēs vārtos likt Kalniņu, visuma vārtsargs lielākais talants visas LV vēsturē!
Janka, tu ?
, 2021-11-13 20:57, pirms 2 gadiem
backtofire rakstīja: Ko tur mainīt? Galvenais visās spēlēs vārtos likt Kalniņu, visuma vārtsargs lielākais talants visas LV vēsturē!
Nepareizās skavas krūšu galiem Kalniņš sievai būs nopircis.
Cīņa pie Ivara Punnenova sargātajiem vārtiem. Foto: Martial Trezzini/AP/Scanpix
24

Smagās kājas liedz sīvu pretestību: Latvija ielaiž vairākumā un kapitulē Šveicei

Pārbaudes spēlē Lozannā Latvijas hokeja valstsvienība piedzīvoja bezierunu (1:5) sakāvi pret Šveici. Rīt komandas spēkosies Klotenē.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Foto: IIHF
48

15 gadus vecais Mūrnieks labo rekordu, Latvijas U18 pārspēj slovākus

Šodien uzvaru pasaules čempionāta otrajā spēlē izcīnīja Latvijas U18 hokeja izlase, kas Somijas pilsētā Espo ar 5:3 pieveica Slovākiju un spēra soli pretī iekļūšanai ceturtdaļfinālā. Ar vārtiem izcēlās arī 15 gadus vecais Olivers Mūrnieks.