Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bērziņš piespēlē, "HK Jestrabi" zaudē Ostravā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Čehijas 1. līgas spēlē zaudējumu cietis Armanda Bērziņa pārstāvētais hokeja klubs Prostejovas "HK Jestrabi", izbraukumā ar 1:4 piekāpjoties Ostaravas kluba "HC Sareza" hokejistiem.

Pirmos un vienīgos vārtus "HK Jestrabi" guva spēles 1. periodā, kad pēc Mihala Vimazala un Armanda Bērziņa piespēlēm precīzs bija Mihals Pšurnijs. Turpinājumā rezultatīvi spēja būt tikai mājinieki, un viņi katrā no nākamajām divām trešdaļām guva pa diviem vārtiem, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 4:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Pavels Šebesta.

Spēli Bērziņš pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1, kas bija labākais rādītājs Prostejovas kluba hokejistu vidū.

Kā liecina protokols, tad šajā mačā "HK Jestrabi" rindās laukumā devies arī Jānis Andersons, kurš vēl vakar aizvadīja spēli Čehijas Ekstralīgas kluba Tršinecas "HC Ocelari" sastāvā. Viņa rēķinā neitrāls lietderības koeficients.

Nākamo spēli "HK Jestrabi" aizvadīs 17. oktobrī izbraukumā Šumperkā pret vietējo klubu "Hokej Šumperk 2003".

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz

  +1 [+] [-]

, 2007-10-13 23:31, pirms 17 gadiem
beidzot... bet wismaz labi ka progrese (cerams ka progrese)