Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Batņam vārti un trešās zvaigznes gods, Jevpalovam zaudējums

Batņam vārti un trešās zvaigznes gods, Jevpalovam zaudējums
Oskars Batņa (Nr. 28)
Foto: www.aberdeennews.com

Ziemeļamerikas hokeja līgā šonakt ar vārtiem izcēlies U-20 izlases kapteinis Oskars Batņa, kas gan neglāba viņa pārstāvēto vienību no zaudējuma pēcspēles metienos. Zaudējumu piedzīvoja arī Ņikitas Jevpalova pārstāvētā "Armada" vienība.

QJMHL zaudējumu piedzīvojusi Blenvilas-Buābriānas "Armada", kas ar rezultātu 1:5 kapitulēja "Rouyn-Noranda Huskies" vienībai. Latviešu uzbrucējs Ņikita Jevpalovs šoreiz ar punktiem neatzīmējās, taču trīs reizes meta pa vārtiem, uzvarēja 9 no 20 iemetieniem un saglabāja neitrālu lietderības koeficientu. "Armada" atrodas līderpozīcijās Rietumu divīzijā, ar 87 punktiem 64 spēlēs, bet Jevpalovs ir līgas trešais rezultatīvākais hokejists un tikai divu punktu attālumā, lai būtu pirmais no latviešu hokejistiem kādā no CHL līgām (WHL, OHL un QMJHL), kas ir sasniedzis 100. punktus vienā sezonā. Regulārais turnīrs noslēdzas 21. martā.

Jevpalova statistika šosezon:

Hokejists (Poz.)Komandaspēlesvārtipiespēlespunktism+/-
Ņ.Jevpalovs (U)Armada6248509828+38

NAHL čempionātā, vienīgo spēli aizvadījusi Oskara Batņas pārstāvētā Bismarkas "Bobcats", kas ar rezultātu 3:4 pēcspēles metienos piekāpās Aberdīnas "Wings" vienībai, turklāt, "Wings" hokejisti, divus vārtus guva spēlējot skaitliskajā mazākumā. Batņa izcēlās ar vārtu guvumu, kad pirmajā periodā bija precīzs vairākumā, kā arī ar trīs metieniem, negatīvu lietderību -1 un mača trešās zvaigznes godu. Regulārais turnīrs NAHL noslēdzas 28. martā.

Batņas statistika šosezon:

Hokejists (Poz.)Komandaspēlesvārtipiespēlespunktism+/-
O.Batņa (U)Bobcats4410122247-2

Izmantotie resursi:
QMJHL
2014-15 NAHL.com | North American Hockey League...

     [+] [-]

, 2015-03-13 18:18, pirms 10 gadiem
Ņikita - saņemies!