Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Uzvaras izcīna liepājnieki un ozolnieki

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Uzvaras izcīna liepājnieki un ozolnieki
HK "Ogre" - SK "Liepājas Metalurgs 2"
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šovakar Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā tika aizvadītas divas spēles – SK "Liepājas Metalurgs 2" viesos ar 7:4 pārspēja HK "Ogre", bet "Ozolnieki/Monarch" savā laukumā ar 5:4 bija pārāki par DHK "Latgale".

Ogrē notikušās spēles pašā sākumā laukuma saimniekiem bija iemesls pieminēt, ka šodien ir 13. datums, jo pēc Pētera Pujāta un Bruno Zaba precīzajiem metieniem jau 4. minūtes beigās viņi bija nonākuši zaudētājos ar 0:2. Tomēr 8. minūtē radās iemesls uzgavilēt arī ogrēniešiem – Edgars Bebris vienus vārtus atguva (1:2). 14. minūtē Reinis Demiters atjaunoja viesiem divu vārtu pārsvaru (1:3). Pēc šāda pavērsiena HK "Ogre" izdarīja vārtsargu maiņu – Romāna Šumihina vietu ieņēma Raivis Zavadskis. Interesanti, ka pirmajā periodā netika piešķirts neviens noraidījums.

Otro trešdaļu sparīgāk uzsāka mājinieki, kas trīsarpus minūšu laikā pēc Sergeja Piskunova un Raivja Kurņigina veiksmes uzbrukumā rezultātu izlīdzināja – 3:3. Diemžēl ogrēniešiem neizdevās aizķerties aiz šī rezultāta – 37. minūtē "Liepājas Metalurgs 2" spēlētājs Artūrs Kuzmenkovs atkal izvirzīja priekšā savējo (3:4), bet pēdējā perioda sākumā viesu labā vēl vienus vārtus iemeta Viktors Jasionis (3:5). Nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Aleksandrs Gravšins panāca liepājniekiem trīs vārtu pārsvaru, bet atlikušajā laikā abas komandas (Edgars Bebris un Māris Diļevka) vēl paspēja apmainīties ar vārtu guvumiem – 4:7.

Ozo ledus hallē cīņa bija krietni sīvāka. Rezultātu atklāja viesi, kad 7. minūtes pirmajā sekundē precīzs bija Eduards Bullītis. "Ozolnieki/Monarch" hokejistiem vajadzēja tikai pusminūti, lai panāktu izlīdzinājumu – 1:1 (Aigars Cipruss). 11. minūtē Cipruss jau izvirzīja vadībā laukuma saimniekus – 2:1, bet 15. minūtē Pēteris Ostošovs pārsvaru dubultoja – 3:1. Pēc pāris minūtēm ar precīzu raidījumu atbildēja Egidijus Bauba, pārtraukumā ejot mājinieku pārsvars bija minimāls – 3:2.

Otrās trešdaļas otrajā pusē veiksme uzbrukumā divas reizes pēc kārtas uzsmaidīja Ozolnieku hokejistiem – 5:2 (Vadims Romanovskis un Romāns Glazkovs). Daugavpilieši gan vēl nebija padevušies – pēdējā perioda vidū Alberts Bolušs vienus vārtus atguva (5:3). 12 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad "Latgales" hokejistiem bija skaitliskais mazākums (3:4), tieši viņi bija tie, kas pamanījās gūt vēl vienus vārtus – 5:4 (Vladislavs Balakuns). Panākt vismaz neizšķirtu viesiem šoreiz neizdevās – pietrūka laika.

Latvijas Atklātais hokeja čempionāts, 13. janvāris:

HK "Ogre" – SK "Liepājas Metalurgs 2" – 4:7 (1:3, 2:1, 1:3)

"Ozolnieki/Monarch" – DHK "Latgale" – 5:3 (3:2, 2:0, 0:2)

Izmantotie resursi: lhf.lv

  -4 [+] [-]

, 2010-01-13 21:47, pirms 14 gadiem
Ozolnieki šķiet šogad pārliecinoši izcīnīs uzvaru Latvijas čempī...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-13 23:38, pirms 14 gadiem
Sevens111 rakstīja: Ozolnieki šķiet šogad pārliecinoši izcīnīs uzvaru Latvijas čempī...
Diez vai viņi tiks pāri Dinamo/Juniors un LM-1 (kuri pievienosies uz play-off).
Trešie gan viņi varētu būt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-14 13:07, pirms 14 gadiem
Volx rakstīja: Nu tas būs izaicinajums un cerams ka bus tik pat aizrautigi PO ka savulaik ar Ogres jaunieshiem(ja domajam ka pretiniekos bus DJ).
Naumovs vartos.............uzbrukuma Ciprus,Abols,Romanovskis.........man liekas shadam trijniekam pat Liepajnieki neko nevaretu likt preti.
Kādā fizuhā šie? Nekā nopietna tur nebūs! Intresantākais būs mači par ,,bronzu,, !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja