Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Capitals" grauj, "Red Bull" zaudē

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Ar dažādām sekmēm šīvakara mačus Austrijas "Erste Bank EHL" čempionātā aizvadījuši divi Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Viktora Ignatjeva Vīnes "Capitals" sagrāva Insbrukas "Die Haie" hokejistus, bet Oskara Cibuļska Zalcburgas "Red Bull" zaudēja Klāgenfurtes "KAC".

Vīnes "Capitals" savā laukumā ar rezultātu 9:2 samala miltos Insbrukas vienību "Die Haie". Uzvarētāju labā pokers Patrika Lebo rēķinā. Viktors Ignatjevs šajā mača nepiedalījās.

Savukārt Oskaram Cibuļska pārstāvētā Zalcburgas "Red Bull" vienība izbraukumā ar 1:2 cieta neveiksmi mačā ar Klāgenfurtes "KAC". Tieši pēc Cibuļska noraidījuma 1. periodā mājinieki guva pirmos vārtus, bet nedaudz vēlā līdzīgā veidā izmantoja Matiasa Tratniga atsēšanos uz noraidīto spēlētāju soliņa un panāca jau 2:0. Nākamajā trešdaļā viesi vienus vārtus spēja atgūt, bet tas arī viss, un izglābties no zaudējuma neizdevās.

Oskars Cibuļskis spēli noslēdza ar lietderības koeficientu +1.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at