Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

AHL tikai zaudējumi, Bārtulim piespēle

Jānis Pārums

AHL tikai zaudējumi, Bārtulim piespēle
Bārtulis ar komandas biedriem
Foto: Pedro Cancel

Aizvadītajā naktī Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā neveiksmes piedzīvoja Oskara Bārtuļa, Jāņa Sprukta un Artūra Kuldas pārstāvētie klubi, tomēr Bārtulim zaudētajā spēlē izdevās izcelties ar rezultatīvu piespēli.

Oskara Bārtuļa klubs Filadelfijas "Phantoms" izbraukumā ar 3:4 piekāpās Skrentonas "Penguins". Jau mača otrajā minūtē, spēlējot vairākumā, "Phantoms" pamanījās ielaist vārtus, bet pēc tam panāca izlīdzinājumu un pat izvirzījās vadībā – 2:1. Izšķirošā izrādījās otrā perioda otrā puse un trešā perioda sākums, kad Filadelfijas hokejisti ielaida trīs ripas pēc kārtas. Vienus vārtus izdevās atgūt, taču spēli glābt ne – 3:4.

Oskars Bārtulis izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, asistēja komandas trešo vārtu guvumā, nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu (-1). Piespēle Bārtulim bija pirmais rezultativitātes punkts šosezon aizvadītajās divās spēlēs.

Jāņa Sprukta Ročesteras "Americans" cieta sagrāvi spēlē pret Sirakūzu "Crunch" – 1:6. Lai gan tieši Ročesteras hokejisti atklāja spēles rezultātu piektajā minūtē, turpinājums viņiem bija ļoti neveiksmīgs. Pirmās trešdaļas otrajā pusē tika zaudēti četri vārti un no 1:0 rezultāts kļuva 1:4. Otrajā trešdaļā "Americans" ielaida vēl divas ripas, piedzīvojot sagrāvi.

Jānis Sprukts izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un bija viens no retajiem savā komandā, kurš spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Pie panākuma neizdevās tikt arī Artūra Kuldas komandai Čikāgas "Wolves". "Vilki" pagarinājumā ar 1:2 atzina Hjūstonas "Aeros" pārākumu. Kulda izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
theahl.com

  +2 [+] [-]

, 2008-10-12 10:08, pirms 16 gadiem
Bārtulis malacis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja