Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Surejam sezona beigusies

Surejam sezona beigusies
Šeldons Surejs
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Edmontonas "Oilers" aizsargam Šeldonam Surejam otrdien veikta artroskopiskā pleca operācija, kas nozīmē, ka šī sezona viņam jau beigusies.

31 gadu vecais Surejs "Oilers" klubā spēlē pirmo sezonu. Vasarā viņš ar Edmontonu parakstīja 27 miljonus ASV dolāru vērtu piecu gadu līgumu. Surejs centās spēlēt ar pretsāpju līdzekļu palīdzību, tomēr paša hokejista veselības dēļ tika nolemts veikt operāciju.

"Spēlēt caur sāpēm nav nekas patīkams. Katru reizi, kad tu spēlē un kaut kas notiek, tad sāpes kļūst arvien lielākas. Vienīgais, kas situāciju var uzlabot – operācija," pastāstīja Surejs.

Šosezon Surejs piedalījies 26 spēlēs, kurās guvis trīs vārtus un atdevis septiņas rezultatīvas piespēles (10 punkti). Rietumu konferences kopvērtējumā "Oilers" šobrīd ieņem 13. vietu. No astotās vietas komandu šķir deviņi punkti.

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

  -2 [+] [-]

, 2008-02-12 23:46, pirms 17 gadiem
Njaaa, Nepaveicaas... Un Pavecs..

     [+] [-]

, 2008-02-12 23:55, pirms 17 gadiem
mrosis,

kapeeC pavecS?? normaals vecums lai pilnveertiigii un lotii labii speeleetu hokejuu NHL...

Skrastiņam ir 34 un winjs veeljoprojaam labii kapaa NHL...

un labaak nerunaasim paar Chelios...

Njā dzekam nepaveicās, bet koo dariit taads ir sports...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-13 05:31, pirms 17 gadiem
Cik esmu skatiijies Oilers speeles shogad ar un bez Soureja, atskiriiba ir manaama. Noliekot taadu Soureju uz zilaas liinijas uzbruceejiem vaartu priekshaa ir vairaak vietas, jo uz zilaas liiinijas ir nopietns drauds, kas liedz piespiesties saviem vaartiem. Bet shaaviens jau ir pamatiigs vinjam... Oilers izredzes saruuk veel vairaak un domaajams, ka vinji atkal aktiivi iesaistiities 26. februaara pasaakumos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-13 21:38, pirms 17 gadiem
Neko dariit, ja vajag operaaciju, tad vajag, labaak taa, nekaa tik ilgi ar traumu speeleet.

--> Gjirteens
Kaadas mulkjiibas? Neko mulkjiigu quick komentaaraa neredzu.