Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Džeriņam piespēle zaudētā spēlē

Jānis Pārums

Džeriņam piespēle zaudētā spēlē
Andris Džeriņš
Foto: Viesturs Zariņš

Latvijas hokejists Andris Džeriņš svētdienas vakarā Ontario Hokeja līgas (OHL) spēlē izdarīja rezultatīvu piespēli, taču viņa pārstāvētā komanda Kingstonas "Frontenacs" pēcspēles metienos ar 3:4 piekāpās Niagaras "Ice Dogs".

Kingstonas hokejisti šajā spēlē vadībā bija trīs reizes, taču visos gadījumos "Ice Dogs", turklāt īsā laikā. Pirmie vārti tika gūti jau mača 17. sekundē, bet kopumā pirmajā trešdaļā tika fiksēti pieci vārtu guvumu – "Frontenacs" pirmās 20 minūtes noslēdza ar 3:2. Otrās trešdaļas sākumā "Ice Dogs" panāca līdzsvaru un turpinājumā rezultāts nemainījās ne pamatlaikā, ne pagarinājumā.

Pēcspēles metienu sērijā pirmais no "Frontenacs" komandas metienu devās izpildīt Andris Džeriņš, taču neizmantoja iespēju. Viesiem uzvaras vārtus guva Endrju Agozino.

Andris Džeriņš bez garām aizmestā pēcspēles metiena izcēlās arī ar rezultatīvu piespēli trešo vārtu guvumā un pozitīvu lietderības koeficientu – plus viens.

Citā spēlē sakāvi piedzīvoja Kaspara Daugaviņa klubs Misisogas "St. Michaels Majors", viesos ar 3:7 kapitulējot Londonas "Knights". Vēl pēc pirmās trešdaļas "Majors" bija vadībā ar 2:1, otro noslēdza jau iedzinēju lomā (3:4), bet noslēdzošajā periodā ielaida vēl trīs ripas.

Uzvarētājiem labu spēli aizvadīja viens no Kanādas U-20 izlases līderiem Džons Tavaress, gūstot divus vārtus, izdarot rezultatīvu piespēli un spēli noslēdzot ar +4 lietderības koeficientu. Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Tavaress ieņem otro vietu ar 57 (28+29) punktiem, par četriem atpaliekot no Teilora Halla (24+37).

Kaspars Daugaviņš šajā spēlē nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu – mīnus trīs.

Izmantotie resursi:
ontariohockeyleague.com

     [+] [-]

, 2009-01-12 00:07, pirms 15 gadiem
Johaidi, -4 un veel pie junioriem, daugaviņam ši sezona neizdevusies.

  +5 [+] [-]

, 2009-01-12 00:08, pirms 15 gadiem
Liels prieks par Andri!!! Tā tik uz priekšu Bet savā ziņā esmu vīlusies Daugaviņā, jo iepriekšējā spēlē bija gols un domāju, ka nu beidzot, bet tagad koefiecent -4 ....SAŅEMIES KASPAR TAČU BEIDZOT!!! TU TO VARI!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-01-12 01:26, pirms 15 gadiem
Sporta Fane rakstīja: Liels prieks par Andri!!! Tā tik uz priekšu Bet savā ziņā esmu vīlusies Daugaviņā, jo iepriekšējā spēlē bija gols un domāju, ka nu beidzot, bet tagad koefiecent -4 ....SAŅEMIES KASPAR TAČU BEIDZOT!!! TU TO VARI!!!
nebūšu laipns - viņš vairs nevar.tikai regresē

  -2 [+] [-]

, 2009-01-12 10:36, pirms 15 gadiem
zetterberg rakstīja: Johaidi, -4 un veel pie junioriem, daugaviņam ši sezona neizdevusies.
to zetterberg,sporta fane
Va tiešām jums ir grūtības saskatīt Daugaviņa pareizo plus/mīnus koeficentu?Un neredzot spēli,nevar apgalvot,ka tieši Kaspars vainīgs trīs vārtu zaudējumā(ja vispār zināt kā nosaka koeficentu)

  +4 [+] [-]

, 2009-01-12 10:44, pirms 15 gadiem
Garpeters rakstīja: to zetterberg,sporta fane
Va tiešām jums ir grūtības saskatīt Daugaviņa pareizo plus/mīnus koeficentu?Un neredzot spēli,nevar apgalvot,ka tieši Kaspars vainīgs trīs vārtu zaudējumā(ja vispār zināt kā nosaka koeficentu)
par koeficientu kā tādu Tev ir taisnība, taču ja 1988.g.dz. džeki spēlē līgā, kurā komandu sastāvos ir daudzi U17, U18 spēlētāji un viņu sniegums vērtējams kā "nothing special", tad nu jir āaizdomājās par viņu perspektīvām tālāk...