Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vankūverā triumfē "koijoti"

Andrejs Siliņš

Vankūverā triumfē "koijoti"
Fīniksas "Coyotes" spēlētāji sveic
viens otru ar izcīnīto uzvaru.
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL), pateicoties lieliskai otrajai trešdaļai, Fīniksas "Coyotes" izbraukumā ar rezultātu 4:3 pārspēja Vankūveras "Canucks" hokejistus.

Lai arī jau no spēles sākuma biežāk pretinieku vārtus apdraudēja viesu hokejisti, rezultātu devītajā minūtē atklāja tieši mājinieki. Vairākumā rezultatīvi nospēlēja Aleksandrs Edlers un Bairons Ričijs, kuri asistēja Teiloram Paietam pirmo vārtu gūšanā. Uzreiz pēc pirmo vārtu guvuma laukumā izcēlās arī pirmais kautiņš.

Otrajās 20 minūtēs "koijoti" nebija apstādināmi - vispirms Pīters Mullers vienādos sastāvos izlīdzināja rezultātu, pēc tam Eds Jovanovskis un Keits Jandls skaitliskajā vairākumā panāca jau divu vārtu pārsvaru viesiem 3:1. Pēdējās trešdaļas sākumā "Canucks" samazināja rezultāta starpību līdz minimumam - 2:3, tomēr pēc nepilnām trim minūtēm Fīniksa atkal atguva divu vārtu pārsvaru. Pirmo vārtu autors Paiets izrādījās arī pēdējo vārtu autors šonakt Vankūverā, taču neko būtiski tas vaiors nespēja mainīt - mača beigu rezultāts 4:3 "Coyotes" labā.

NHL regulārā sezona.
11. janvāris.

Blue Jackets - Blues 6:4
Blackhawks - Wild 2:5
Flames - Islanders 4:5
Canucks - Coyotes 3:4

Austrumu un Rietumu konferences turnīra tabulas.

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2008-01-12 08:31, pirms 17 gadiem
Pilnīgi loģiska un taisnīga Fīniksas uzvara. Viņi bija aktīvāki, vairāk uzbruka, centīgāk spēlēja laukuma vidusdaļā, kas arī noteica spēles galaiznākumu.Ievērojams metienu pārsvars 38-20. Starp citu, otros un trešos vārtus viņi guva ar 10( ! ) sekunžu intervālu. Vankūverai Luongo atpūtās, vārtos bija Senfords.

     [+] [-]

, 2008-01-12 08:49, pirms 17 gadiem
Mani gan vairāk iepriecina Koļa Žerdevs, kurš šosezon rāda labu rezultativitāti un sāk "atpelnīt" tos kredītus, kas viņam tika doti drafta dienā.

Pārsteigums ir noticis "Flames" - "Islanders" spēlē - Elviss nav ticis pie punktiem, kaut gan pa vārtiem metis kā negudrs (9 punkti).

  +1 [+] [-]

, 2008-01-12 09:11, pirms 17 gadiem
Juris

Žerdeva pirmie vārti skaisti, nav ko runāt. Taisnības labad jāteic, ka Sentluisa šo spēli pravaļiļi. Laikam 2 vakarus pēc kārtas spēlēt tik tiešām nav viegli. Pilnīgs ārprāts aizsardzībā, Kolumbusas uzbrucēji dara ko grib, izgājieni 1 pret 1 seko viens otram. Līdz spēles beigām vispār viņiem pietrūka spēka rezervju. Nekas , Kolumbusai jau vajadzēja...
Toties vajadzēja arī Čikāgai.Astotais zaudējums pēc kārtas. Izskatās, ka par Habibuļinu drīz domas mainīšu. Nedrīkst tā spēlēt !! Gandrīz katrā spēlē tiek pieļauta kādra rupja nepiedodama kļūda. Ārprāts !
Čikāgas ledus arēnas apkalpojošais tehniskais personāls gan gluži bez darba nebij...

     [+] [-]

, 2008-01-12 09:44, pirms 17 gadiem
Leflērs

Habibuļinam pēdējās sezonās ik pa laikam gadās kāda rupjāka kļūda, taču neuzskatu, ka tas būtu pamats domu mainīšanai, jo viņš vienalga ir un paliek viens no visas līgas TOP vārtsargiem.

Sentluisā manis nesen pieminētajai trijotnei (Legasī-Karija-Bojzs) pievienojas arī Makdonalds, jo viņš ir ne tikai rezultatīvs, bet arī kļūst tiešām par vienu no komandas līderiem.

     [+] [-]

, 2008-01-12 09:51, pirms 17 gadiem
Vēl jautājums tiem, kas vēroja spēli "Flames" - "Islanders". Kīnens izjauca Langkova-Huseliusa-Iginlas maiņu? Pēs protokola tā izskatās, jo šis ar Nolanu un Tangeju saspēlējies bija (pie tam neslikti).

     [+] [-]

, 2008-01-12 09:53, pirms 17 gadiem
Juris

Viens no komandas līderiem Makdonalds bija arī pērn, kad izcīnīja SC.
Domāju, ka viņa sniegumu šoruden iespaidoja Selannes prombūtne, Ducks taktiskajā "'zīmējumā" laikam viņš viens pats kkā neiederējās.Bet te, jā, spēlē rezultatīvi, spēles stils līdzīgs kā Karijam, viņi visi 3 ( arī Boizs ) ir Sentluisas jaunpienācēji.
Ceru, ka Mjurejs, kuru uzskatu par ļoti augstas klases speciālistu, pratīs noskaņot komandu un ievedīs to PO.

     [+] [-]

, 2008-01-12 10:17, pirms 17 gadiem
Juris

Izskatās, ka Iginla spēlējis divās maiņā. Nu laikam šoreiz nenoveicās ar to vārtu gūšanu.Arī tā taču var gadīties...
Ko jaunu esi dzirdējis par CuJO ?
Pilnīgi droši varu pateikt, ka par CuJo interesējas Sanhosē un Kalgari ar Kīnenu priekšgalā. Visticamāk, ka tieši Kīnens pavisam drīz veiks kādas darbības CuJo virzienā. Kā nekā , abi labi pazīstami...

     [+] [-]

, 2008-01-12 10:45, pirms 17 gadiem
Leflērs

Gadīties jau var, taču Iginla (Elviss) šosezon rāda tādu sniegumu, ka tādas neveiksmes (spēlez bez punktiem) ir ļoooti retas.

CuJo, tiešām, visdrīzāk būs Kipera aizvietotājs, vismaz tā pagaidām izskatās.

     [+] [-]

, 2008-01-12 10:51, pirms 17 gadiem
Un atkal 20 metieni pa vārtiem, kas viņi vairāk nevar jopcik nu :/ Neslunds arī neko nerāda jau pāris spēles...

     [+] [-]

, 2008-01-12 11:23, pirms 17 gadiem
Toronto "Maple Leafs" šonakt, pēc vakardienas kāsiena pret "Kings", tādi baigi aktīvi palikuši:
- No Minesotas paņēma Dominiku Mūru.
- Izsauca no "Marlies" Džastinu Podžu.
Man tāda interesanta liekas pēdējā transakcija, kas nozīmē, ka Reikrofa dienas Torono ir skaitītas.

Cita starpā "Blue Jackets" aizsūtīja Stīvu Meisonu (PČ U-20 MVP un čempions Kanādas izlases sastāvā) uz OHL.

     [+] [-]

, 2008-01-12 11:39, pirms 17 gadiem
Juris

Par Reikroftu. Neesmu vēl lasījis nekādu info, bet pietiekami skaidri izteicu savas domas un prognozes jau šorīt pl. 8.37 vakardienas topikā.Palasi...;(