Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Karaļi" uzvar savā laukumā

Jānis Pārums

Šorīt Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē uzvaru izcīnīja latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētais klubs Losandželosas "Kings", kas savā laukumā tika galā ar Vankūveras "Canucks" – 4:2.

"Kings" spēles rezultātu atklāja jau ceturtajā minūtē, tomēr pāris minūtes vēlāk "Canucks" panāca izlīdzinājumu. Pirmo trešdaļu "karaļiem" tomēr izdevās uzvarēt, jo perioda vidū Losandželosas klubu no jauna vadībā izvirzīja Anže Kopitars.

Pārsvars tika nostiprināts otrajā trešdaļā, panākot 3:1, bet trešajā trešdaļā "Kings" guva arī ceturtos vārtus. Lai gan "Canucks" spēja vienu vārtus atgūt, "Kings" uzvara šaubas neradīja – 4:2.

Latvietis Raitis Ivanāns laukumā pavadīja astoņas minūtes un 40 sekundes, izpildīja piecus spēka paņēmienus, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

NHL regulārais čempionāts.
10. decembra rezultāti.

Maple Leafs – Lightning 6:1
Blue Jackets – Ducks 3:4
Capitals – Devils 3:2
Sabres – Bruins 1:4
Kings – Canucks 4:2

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2007-12-11 08:19, pirms 17 gadiem
Kāds tad īsti ir tas rezūltāts 4:2 vai 4:1???

     [+] [-]

, 2007-12-11 08:25, pirms 17 gadiem
Pareizais rezultās ir 4:2

     [+] [-]

, 2007-12-11 08:40, pirms 17 gadiem
Raita funkcijas laukumā pārņēmis Torntons...

  +1 [+] [-]

, 2007-12-11 09:10, pirms 17 gadiem
Leflērs,
Tas tika pagaidām...

Zubovs labi nodevis 1 G 3 A, top 3 NHL aizsargs, skaista spēle.

     [+] [-]

, 2007-12-11 09:16, pirms 17 gadiem
Sabres gan no viena grāvja otrā - tad viņi graujoši uzvar, bet pēc pāris dienām atkal ņem un bez variantiem pakāš. Un tā jau ilgāku laiku. Nu galīgi nekādas stabilitātes

     [+] [-]

, 2007-12-11 09:25, pirms 17 gadiem
Seibrs baigi neprognozējama komanda, visas prognozes jauc.

     [+] [-]

, 2007-12-11 10:25, pirms 17 gadiem
Interesanti, ka Fīniksai nevajadzīgais Oldss Bostonā itin labi iejuties un pirmajās 2 spēlēs atvairījis kopumā 69 no 71 metiena, tādējādi palīdzot Bostonai izcīnīt 2 ļoooti svarīgas uzvaras pār Divīzijas konkurentiem Toronto un Bufalo.

Sabres Divīzijā pēdējie un pēc Briēra aiziešanas man par šo komandu ir samērā pastarpināta interese.Pleiofā iekšā viņi netiks, tas skaidrāks par skaidru.

     [+] [-]

, 2007-12-11 10:43, pirms 17 gadiem
Kaut arī Sabres pameta līderi Briērs un Drūrijs, nebiju domājis, ka viņiem šosezon tik švaki ies. Acīmredzot Afinogenovs, Pominvils un Vaneks nav gatavi uzņemties vakanto līderu lomu.

     [+] [-]

, 2007-12-11 11:24, pirms 17 gadiem
--Janinens--

Vaneks vēl tā, bet Afinogenovs un Pominvils šosezon pilnīgi nulles.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-11 12:28, pirms 17 gadiem
Es atkal domāju, ka Nīdermaijers atgriezies jau šonakt, spriežot pēc bildes nhl.com
Abloms..
Kāds nezina, kad šis sāks spēlēt?

  +1 [+] [-]

, 2007-12-11 12:45, pirms 17 gadiem
Sharkiem nākamājās spēles interesants kalendārs - Minesota, Vankūvera, dalasa... būs interesanti redzēt kā Sharkiem un Ozo veiksies.

     [+] [-]

, 2007-12-11 13:14, pirms 17 gadiem
--cimmers--

Būsi sajaucis viņu ar brāli... Kam negadās...

Domāju, ka viņš varētu spēlēt jau sākot ar nākošo nedēļu. Vismaz tā tiek runāts pēdējās preses konferencēs.Lieta tāda, ka silta vietiņa viņam netiek taupīta, komandai vēl jāskatās, kāda ir viņa fiziskā kondīcija treniņos, bet droši vien , ka ar to viņam viss kārtībā. Iespējams, ka Burks ar Kārlailu dabūs šķirties no Šneidera vai kāda cita aizsarga.Vismaz tā tika runāts kādu laiku atpakaļ.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-11 15:09, pirms 17 gadiem
cimmers,
Es sktiijos speeli starp anaheimu un kolumbusu kuraa koneteetaaji sazvaniijaas ar Skotu. Vinsh teica ka atgrieziisies komandaa kaadaa no trim maajaas speeleem. Pirmaa no taam buus treshdien,bet peedeejaa sestdien ja pareizi atceros.

Lefleers,
vispaar es dzirdeeju kko par paaris tuukstoshiem kurus jaatbriivo klubam lai saruumeetos algu griestos... Niidermajers pats ir gatavs speeleet jau shonedeelj, kad preciizi veel nevar pateikt. No Shneidera skjirties nenaaksies, kaarlailam esot 5 varianti kaa ieguut sho naudu. Starpcitu Anaheimai pievienojies Dzheofs Plats un tas vareetu buut pirmais solis.

Starpcitu ljoti skaista speele bija, Kolumbusas rindaas ir vairaaki ljoti progreseejushi speeleetaaji (arii neskaitot lekleeru). Pats spilgtaakais piemeers ir Zheredevs vinsh shogad speelee ljoti skaisti. Anaheima (noraidiijumiem bagaataakaa komanda liigaa) ljaava pretiniekiem speeleet mazaakumaa teju vai vesalu periodu (ja nemaldos 27- 29 minuutes), mazaakuma laikaa tika atdota puse no visiem metieniem pa Zhigeera vaartiem. Treneris arii par to ir shokaa... Lieliski vaartos staaveeja Zhigeers... Speele bija ljoti fiziska, Parosh atkal izpluucaas...

Progners un Beushemins aizvada ljoti daudz laika uz ledus speelees, niidermajeram ir jaabuut gatavam uznjemties peec iespeejas lielaaku dalju shiis nastas, lai sniegtu ieguldiijumu komandaa. Progners ieprieksheejaa machaa esot bijis laukumaa teju vai pusspeeli, 28,5 minuutes!!!

     [+] [-]

, 2007-12-11 15:26, pirms 17 gadiem
--quick--

Paldies par komentu. To, ka viņi sazvanījās ar SN, zināju.Ja tā būs, kā Tu saki, tad super.SN ir 1 no maniem iecienītākajiem spēlētājiem, vēl kopš NJ Devils laikiem. Profesionālis.Līderis.

Es gan dzirdēju, ka Burks ir gatavs atdot jebko, tikai ne Prongeru. Varbūt , ka Tava info jau ir svaigāka.Anaheimai pārāk diži šosezon neiet ( lai neteiktu vairāk ), par tiem noraidūjumiem, jā,tā tas ir, arī mani tas kaitina, tas paņem nenormāli daudz spēka un enerģijas. Bet nu tādi viņi ir, patīk tas kādam vai nē...
Drusku precizēšu par Prongera spēles laiku, - tas bija virs 30 minūtēm ... Bušemēnam arī...

Par Kolumbusu, - tik tiešām krievs Žerdevs ir atdzīvojies un spēlē diezgan labi. Nedaudz gan piebremzējis ir Nešs. Vai viņi šosezon tiks PO, vēl par agru spriest, man gan nepatīk prognozēt , taču riskēšu un teikšu, ka varbūtība ir 30 pret 70...

     [+] [-]

, 2007-12-11 16:53, pirms 17 gadiem
nee nee neee... LELFLEER, tu mani esi paarpratis es teicu, ka Niidermajers ar savu atgrieshanos sastaavaa samazinaas necilveecisko slodzi Progneram un Beushaminam

Kolumbusa var tikt pleiofos, katraa gadiijumaa es vinjus tur gribeetu redzeet un jau redzu. Komandai arii ir nav slikts potenciaals, jo cik saprotu Fjodorova briesmiigais liigums naakamgad buus jaapaarsleedz... JURIS MINJINS vareetu pateikt cik tieshi vinjiem ir vietas liidz algu griestiem... jo tad ja sho sastaavu veel ir iespeejams uzlabot... Probleemas uz shodienu Kolumbusaa ir nedaudz bezatbildiiga speele ar ripu, tiek paartvertas daduzas no Jackets piespeeleem
un aizsargi uz zilaas liinijas pienjemot nepareizos leemumus un met pa vaartiem ar sliktu precizitaati (Klesla mazliet uzlaboja situaaciju vakar ).

     [+] [-]

, 2007-12-11 17:00, pirms 17 gadiem
Paturpinaashu par noraidiijumiem, daudzi no tiem tomeer tika izdariiti pilniigi nevajadziigi... skjiet tas speeles stils ar kaadu vinji pluuca panaakumus aizvadiitajaa sezonaa ir mazliet jaapiebremzee, protams bija ljoti daudz tiiras un skaistas speeka speeles, bet mazaakumaa 3:5 (kuru realizeeja Zheredevs) vinji palika peec ljoti rupja speeka panjeemiena muguraa.

Par Zheredevu vai Tricky Nicky, Nash interesanti izteicaas "Jaaa patieshaam, kad vinsh grib, tad vinsh noteikti var speeleet!". Motivaacijas probleemas pagaatnee?

     [+] [-]

, 2007-12-11 20:40, pirms 17 gadiem
Autor, tu esi piemirsis piefiksēt Detroitas-nešvilas spēli! Tur RW izcīnīja uzvaru ar 2-1