Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Oilers" uzvar Ņujorkā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

"Oilers" uzvar Ņujorkā
"Oilers" hokejisti sveic
vārtsargu ar sekmīgu spēli.
Foto: AP

Aizvadītajās Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs pie panākumiem tikušas Edmontonas "Oilers" un Vašingtonas "Capitals" vienības. Naftinieku panākumu Ņujorkā pret "Rangers" sekmēja vārtsarga Džefa Druina-Deslorjē sekmīgā spēle.

NHL Austrumu konferences līdervienība Ņujorkas „Rangers” šonakt uzņēma viesus no Edmontonas un īsti iepriecināt savus līdzjutējus nespēja. Otrā perioda sākumā mājinieki nokļuva zaudētājos ar 0:2, taču tad sāka lielu uzbrukuma ofensīvu un spēja panākt izlīdzinājumu. Izraut uzvaru viņiem gan neizdevās, un uzvarētāju vajadzēja noskaidrot pēcspēles metienu sērijā. Tāpat kā lielākajā daļā spēles, arī bullīšos lielisks bija Edmontonas komandas vārtsargs Džefs Druins-Deslorjē, kurš savu cietoksni nosargāja sausu, bet Edmontonai sekmīgs bija Aless Hemskijs. Kopumā „Oilers” vārtsargs šajā mačā prata atvairīt 40 no 42 pretinieku metieniem, kaut arī šī viņam bija tikai ceturtā spēle NHL.

Otrajā šīs nakts spēlē pie panākuma tika Vašingtonas „Capitals”, kuri ar 4:2 apspēlēja Tampabejas „Lightning”. Tampabejas vārtus šajā spēlē sargāja ilggadīgais „Capitals” vārtuvīrs Olafs Kolcigs, taču nekādas atlaides mājinieki viņam nedeva, pa vārtiem metot 36 reizes. Mājiniekie vārtus guva četri dažādi hokejisti, kamēr viesiem abi vārti Gerija Robertsa kontā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2008-11-11 12:09, pirms 16 gadiem
Par brīnumu Ovečkins iemetis! Tas gan šosezon itin bieži negadās....

     [+] [-]

, 2008-11-11 15:41, pirms 16 gadiem
Tiešām, man liekas, viņš bija vārtus guvis tikai vienā spēlē šosezon, bet tas bija pirms kādām 10 spēlēm..

  +1 [+] [-]

, 2008-11-11 16:13, pirms 16 gadiem
Ovečkinam jau ir 3 goli un 7 pases 12 spēlēs. nekas, viņš ieskriesies. labi ka ir Semins komandā. Vecis rullē. Let's go Caps!

     [+] [-]

, 2008-11-11 16:38, pirms 16 gadiem
Ovečkinam pēdējās 4 spēlēs ir 5 punkti, nevarētu teikt, ka slikts rādītājs. Protams līdz pagāšējās sezonas līmenim vēl ir tālu...

Interesani, ka ātrajos uzbrukumos Ovi šobrīd biežāk piespēlē partneriem (parasti Sjominam vai Grīnam), pagāšgad parasti meta pavārtiem. Tāpat interesanti, ka abi rezultatīvie kreisie spārni (Sjomins, Ovi) spēlē vienā maiņā ar Fjodorovu kā centru.

     [+] [-]

, 2008-11-11 17:21, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Ovečkinam pēdējās 4 spēlēs ir 5 punkti, nevarētu teikt, ka slikts rādītājs. Protams līdz pagāšējās sezonas līmenim vēl ir tālu...

Interesani, ka ātrajos uzbrukumos Ovi šobrīd biežāk piespēlē partneriem (parasti Sjominam vai Grīnam), pagāšgad parasti meta pavārtiem. Tāpat interesanti, ka abi rezultatīvie kreisie spārni (Sjomins, Ovi) spēlē vienā maiņā ar Fjodorovu kā centru.
piekrītu. izskatās, ka Ovi paaugas un sāk domāt par komandas biedriem

     [+] [-]

, 2008-11-11 17:34, pirms 16 gadiem
šo sezon kkā baigi patīk Oilers ar Hemskiju priekšgalā...viņš laikam, jau 5 golus iesitis, bet kādus! visi ar izdomu un riktīgi skaisti..

     [+] [-]

, 2008-11-11 17:58, pirms 16 gadiem
yanizal rakstīja: piekrītu. izskatās, ka Ovi paaugas un sāk domāt par komandas biedriem
Daudzi Ovečkinam ir pārmetuši sautīgumu, šis tikai metot, bet nepārspīlējot. Kaut gan patiesībā Ovečkins ir spēlētājs, kurš par komandas biedru vārtu guvumiem priecājas tik pat daudz kā par savējiem ( highlightos vari pārliecināties). Tāpat pagāšgad viņš meta vairāk, jo viņam krita iekša Jebkurš spēlētājs, kam ir problēmas gūt vārtu, ar laiku zaudē pārliecību un biežāk piespēlē komandas biedriem nekā met pats. Tajā pašā Vašingtonā ir labs piemērs - Poti. Sezonas sākumā (un vispār arī visā pagāšējajā sezonā) Tomam bija grūtības realizēt pat drošas vārtu gūšanas iespējas, šosezon bieži redzēji viņu atdodot lieku piespēli, kad pats atradās teicamā pozīcija. Vnk notrīcēja roka mest. Pagāšējajā spēlē Poti guva vārtus un ir sācis mest vairāk - rezultātā guva vārtus arī šonakt (starpcitu policists Brašīrs teicami noturēja ripu un atdeva skaistu piespēli).

     [+] [-]

, 2008-11-11 17:59, pirms 16 gadiem
dzelzs rakstīja: šo sezon kkā baigi patīk Oilers ar Hemskiju priekšgalā...viņš laikam, jau 5 golus iesitis, bet kādus! visi ar izdomu un riktīgi skaisti..
Hemskis ir ļoti tehnisks spēlētājs, arī šovakar tieši viņs realizēja vienīgo pēcspēles metienu. Sezonas sākumā redzēju pāris "Oilers" spēles un pārsteidzoši labi izskatījās jaunā maiņa.