Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Lukko" zaudējums Oulu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Somijas "SM-Liiga" 12. kārtas mačā zaudējumu piedzīvojis Jāņa Sprukta pārstāvētais hokeja klubs Raumas "Lukko", izbraukumā ar rezultātu 2:5 piekāpjoties Oulu "Karpat".

Pēc pirmajām 20 minūtēm rezultāta tablo vēstīja 1:0 par labu "Lukko" hokejistiem. Interesants ir fakts, ka 1. periodā "Karpat" hokejisti izdarīja 17 metienus uz viesu vārtiem, taču Petri Vehanenu viņiem tā arī neizdevās pārspēt. Tai pat laikā "Lukko" vienīgais metiens šajā laika posmā bija precīzs.

Nākamajā trešdaļā viss mainījās, un drīz vien vadības grožus pārņēma mājinieki. Pēdējā pārtraukumā viņi devās jau ar divu vārtu pārsvaru - 3:1. Vēl divus vārtus "Karpat" hokejisti pievienoja arī 3. periodā, uz kuriem "Lukko" spēja atbildēt tikai ar vienu precīzu raidījumu, un spēle noslēdzās ar "Karpat" uzvaru – 5:2.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Janne Pesonens, bet zaudētāju rindās abi vārti Juhas Pekkas Hātajas rēķinā.

Jānis Sprukts ne ar rezultativitātes punktiem, ne soda minūtēm spēles protokolā neatzīmējās.

Nākamo maču "Lukko" aizvadīs 13. oktobrī savā laukumā pret Tamperes klubu "Ilves".

Izmantotie resursi:
www.sm-liiga.fi

     [+] [-]

, 2007-10-11 21:26, pirms 17 gadiem
pa nuleem!

     [+] [-]

, 2007-10-11 21:54, pirms 17 gadiem
12 spēlēs nopelnījis 2+4 punktus....ir septītais rezultatīvākais spēlētājs komandā un 71 vietā visā līgā.
Jāsaka, ka diezgan pieticīgs rezultāts salīdzinājumā ar to, kā bija pirms 2 gadiem.

  +1 [+] [-]

, 2007-10-11 22:42, pirms 17 gadiem
jaa, sprukts reaali ir atlaidies sosezon - motivaacija pazudusi - ja taa turpinaas ka tik toc driz vien nebus kautkaadaa latvijas cempii caur bacu vai cehijas liigu...