Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"LSPA Rīga" nežēlo pastarīšus

Šodien Latvijas Atklātajā čempionātā (LAČ) hokejā, Akadēmijas ledus hallē mājinieki "LSPA Rīga'' hokejisti bez īpašām problēmām tika galā ar SK ''Rīga-18'' komandu. Spēles rezultāts 7:0 "LSPA" labā.

Jau spēles pirmajās četrās minūtēs kļuva skaidrs, ka intriga spēlē starp vieniem no turnīra līderiem ("LSPA") un pārliecinošiem turnīra pastarīšiem ("Rīgu-18") diezin vai ir gaidāma. Otrajā minūtē vārtus mājiniekiem guva Rolands Vīgners no Elvija Biezā piespēles, bet otro ripu astoņpadsmitgadnieku vārtos iemeta Juris Upītis. Spēles 14. minūtē, izturējuši mazākumu, "LSPA" hokejisti panāca jau trīs vārtu pārsvaru. Ar precīzu metienu izcēlās Arnis Kusiņš.

Otrā perioda vidū, rezultāta starpība jau sasniedza piecu vārtu atzīmi. 31. minūtē Vīgners no Ševčenko un Bičevska piespēlēm guva savus otros vārtus spēlē, bet, pēc dažām minūtēm, Kristaps Kuplais izcēlās vairākumā.

Nekas spēles ritējumā nemainījās arī trešajā periodā, kurā Kusiņš guva savus otros vārtus spēlē un Gipters guva vēl vienus vārtus "LSPA" atrodoties vairākumā. Gala rezultāts 7:0 un diez vai kāds arī pirms spēles gaidīja, ka šajā spēlē varētu būt kādi pārsteigumi.

Līdz ar šo uzvaru, "LSPA Rīga'' komanda vismaz uz neilgu laiku ir atguvusi pirmo vietu LAČ turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
lhf.lv

  +2 [+] [-]

, 2008-12-10 23:04, pirms 16 gadiem
Prieks, ka LAČ jaunie rullē, nevis veco amatieru klubi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-11 07:21, pirms 16 gadiem
autor, vai tad citas komandas zelo pastarisus???????

  +1 [+] [-]

, 2008-12-12 00:20, pirms 16 gadiem
Divus no 7 vārtiem guva U-20 izlases kandidāti pārējos 5 vārtustādi paši, kā Rīga 18 spēlētāji (91.dz.g.)!!!!