Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Arī šogad konkurss skolēniem

Andrejs Siliņš

Turpinot pērn aizsākto tradīciju un ņemot vērā skolēnu lielo interesi, šodien "Samsung" premjerlīgas interneta mājas lapā tiek uzsākts konkurss "Samsung premjerlīgas eksperti 2008" Latvijas skolu 5.-9. klasēm par aktuālākajiem notikumiem Latvijas hokeja čempionātā.

Konkursa mērķis ir palielināt skolēnu interesi par Latvijas hokeja čempionātu. Ar konkursa palīdzību skolēni no Rīgas un tālākajiem Latvijas rajoniem varēs klātienē tikties ar „Samsung premjerlīgas” komandām un Latvijas čempionāta „zvaigznēm”.

Klase, kura būs uzvarējusi vienā no konkursa posmiem, laimēs braucienu uz kādu no „Samsung premjerlīgas” spēlēm un balvā saņems „Samsung” mūzikas atskaņotāju. Konkurss ļaus skolēniem klātienē vērot kādu no „Samsung premjerlīgas” regulārajām vai izslēgšanas spēlēm, kā arī dos iespēju pēc spēles tikties ar hokejistiem.

Konkurss ilgs līdz nākamā gada 15. februārim un norisināsies četros posmos, katrā no tiem skolēni varēs piedalīties, atbildot uz 10 jautājumiem par notikumiem premjerlīgā un nosūtot eseju, kurā aprakstīts, kādēļ klase vēlas doties braucienā uz hokeja spēli. Konkurss paredzēts 5.-9. klasēm, bet ne atsevišķiem skolēniem.

Pirmais konkursa posms notiks no šā gada 10. līdz 21. decembrim. Nākamā gada 16. janvārī pirmā konkursa uzvarētāji dosies uz spēli „Siemens” ledus hallē, kur „Rīga 2000” tiksies ar hokeja klubu „LSPA/Rīga”.

Konkursa jautājumi tiks publicēti premjerlīgas interneta mājas lapā – www.samsungliga.lv no šā gada 10. decembra. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti premjerlīgas interneta mājas lapā 2008. gada 4. janvārī.

Iepriekšējās sezonas konkurss guva lielu atsaucību skolēnu vidū, kopumā tajā piedalījās vairāk nekā 200 klases no dažādiem Latvijas reģioniem, un visaktīvākās bija Latgales reģiona skolas. Par uzvarētājiem tika atzītas Vaboles vidusskolas 9. klase, Rušonas pamatskolas 6. klase, Strenču vidusskolas 8. a klase un Grundzāles pamatskolas 7. klase, kas devās uz „Samsung premjerlīgas” pusfināla un fināla spēlēm.

Informāciju sagatavoja
Kristīne Circene
„P.R.A.E. sabiedriskās attiecības”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-12-10 14:18, pirms 17 gadiem
Vareeja jau lielajiem ar kaadu konkursu uzrikot?! Kaaut vai foto!

     [+] [-]

, 2007-12-10 16:32, pirms 17 gadiem
ja tie6am liela dala lietotaju wares piedalīties!!! ES AR!!! :d:d:d:d

  +1 [+] [-]

, 2007-12-10 17:42, pirms 17 gadiem
Ir jau ljooti labi, ka tiek palielinaata skoleenu interese par hokeju, bet tieshaam piekritiishu-->ask-bebrs lielajiem tach arii kko vareeja uztaisiit!

     [+] [-]

, 2007-12-11 22:53, pirms 17 gadiem
Ja es ari doomaju ka lielajiem ari vareetu to konkursu uztaisit bet nju galvenais kad taads ir un es par to priecajos un es ceru ka citiem tas pati novelu veiksmi ar adbilzhu mineshanu