Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Masaļskis kļuvis par Daugavpils Sporta skolas vārtsargu treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Masaļskis kļuvis par Daugavpils Sporta skolas vārtsargu treneri
Edgars Masaļskis. Foto: daugavpils.lv

Bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis kļuvis par Daugavpils Sporta skolas vārtsargu treneri, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

Masaļskis regulāri apmeklēs Daugavpili, kur sadarbībā ar Daugavpils Sporta skolu un hokeja klubu "Dinaburga" veiks vārtsargu individuālās apmācības, attīstot tehniskās prasmes un spēles izpratni. Pašvaldībā uzsver, ka šis solis ir vērsts uz vārtsargu apmācību kvalitātes paaugstināšanu un talantīgu jauniešu izaugsmes veicināšanu reģionā.

"Man ir liels prieks un gods strādāt ar jauniem un talantīgiem vārtsargiem. Es redzu lielu potenciālu Daugavpils hokejā un ceru, ka mana pieredze palīdzēs šiem jauniešiem sasniegt jaunas virsotnes," sadarbību komentē hokejists.

Pēc viņa paustā, tas ir arī lielisks veids, kā sportists var dot savu ieguldījumu Latvijas hokeja attīstībā.

Hokeja kluba un sporta skolas pārstāvji uzskata, ka šī sadarbība būs nozīmīgs solis kluba un sporta skolas attīstībā, sniedzot jaunajiem sportistiem iespēju trenēties ar vienu no labākajiem savas jomas profesionāļiem Latvijā.

Masaļskis ir viens no izcilākajiem Latvijas hokeja vārtsargiem, kurš pārstāvējis valsti vairākos pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs.

  +3 [+] [-]

, 2024-10-10 15:39, pirms 2 dienām
žēļ, ka virslīgā vairs nav Daugavpils komandas

  +1 [+] [-]

, 2024-10-10 16:23, pirms 2 dienām
Visnotaļ interesanta izvēle Edžum. Laikam tikpat interesanti cik tas,ka jau tā mums ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas ledus halles valstī,bet ne valsts,ne pašvaldības neizskatās ieinteresētas,lai vienā no 3 valstīm pasaulē, kurā hokejs ir populārākais sporta veids (pats to nesen tikai uzzināju,nezinu gan kā tas tika mērīts) , izveidotu kaut cik jēdzīgu vietējo čempionātu. Kāda gan valstij ir jēga uzturēt tās ledus halles, ja tur labi,ja vispār 1.līgas klubu salas. Uz ko tad skatās tie mazie sportisti, un no kā lai iedvesmojas? Nesaku,ka Lietuvas variants ar miljoniem eiro lielu klubu sponsorēšanu no pašvaldībām ir pareizais variants,bet tak muļķim skaidrs,ka ar mūsu ekonomiku kaut kādā Latgalē ir nereāli savākt finansējumu no privātā sektora.

  -2 [+] [-]

, 2024-10-10 17:37, pirms 2 dienām
Mūsu pusē ir tik maz klubu, kuros spēlēt, ka interesanti, kādu attīstības scenāriju viņš tiem daugavpiliešiem zīmē. Vienīgais ceļš ir caur HS "RĪga" , bet tur vietas ir tik, cik ir. Pārējās komandas jau ņem gatavus produktus.

  -1 [+] [-]

, 2024-10-10 17:59, pirms 2 dienām
estijjs rakstīja: Visnotaļ interesanta izvēle Edžum. Laikam tikpat interesanti cik tas,ka jau tā mums ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas ledus halles valstī,bet ne valsts,ne pašvaldības neizskatās ieinteresētas,lai vienā no 3 valstīm pasaulē, kurā hokejs ir populārākais sporta veids (pats to nesen tikai uzzināju,nezinu gan kā tas tika mērīts) , izveidotu kaut cik jēdzīgu vietējo čempionātu. Kāda gan valstij ir jēga uzturēt tās ledus halles, ja tur labi,ja vispār 1.līgas klubu salas. Uz ko tad skatās tie mazie sportisti, un no kā lai iedvesmojas? Nesaku,ka Lietuvas variants ar miljoniem eiro lielu klubu sponsorēšanu no pašvaldībām ir pareizais variants,bet tak muļķim skaidrs,ka ar mūsu ekonomiku kaut kādā Latgalē ir nereāli savākt finansējumu no privātā sektora.
Latvijā pašlaik darbojas 20(!!!) ledus halles (neskaitot Arēna Rīga un ieskaitot Akropoles laukumu), vel pie tam Volvo un Daugavas hallēs ir 2 ledus laukumi.

Hokeja klubu finansēšana un uzturēšana ir privāta iniciatīva, nevis valsts, pašvaldības vai LHF.

Tālāk arī tavu tupo palagu nav vērts lasīt.

     [+] [-]

, 2024-10-10 23:39, pirms 2 dienām
"Masaļskis regulāri apmeklēs Daugavpili"..
Cik regulāri, ņemot vērā viņa komentētāja slodzi?

  -1 [+] [-]

, 2024-10-10 23:48, pirms 2 dienām
Skaidrs...karjeras gals,bezdarbnieks Eiropā

     [+] [-]

, 2024-10-11 20:19, aizvakar
malaks rakstīja: Skaidrs...karjeras gals,bezdarbnieks Eiropā
Būtu labāk priecājies, ka hokeja veterāns izvēlas palikt Latvijā un trenēt bērnus, nākamo hokeja paaudzi... nevis vergot kaut kādiem ārzemju klubiem