Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Capitals" zaudē pēcspēles metienos

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Austrijas "Erste Bank EHL" regulārā čempionāta spēlē Viktora Ignatjeva pārstāvētā Vīnes vienība "Capitals" viesos pēcspēles metienu sērijā piekāpās Grācas "99ers" hokejistu priekšā – 2:3.

Pēc precīziem Petera Kasparsona un Mario Altmana raidījumiem spēles pirmajā trešdaļā Vīnes kluba hokejistiem bija izdevies izvirzīties vadībā ar 2:0. Tomēr 2. periodu savā labā ar identisku rezultātu noslēdza "99ers", un rezultāts bija kļuvis neizšķirts – 2:2. Ne pēdējo 20, ne arī pagarinājumam atvēlēto papildus piecu minūšu laikā neviena no komandām vārtus gūt nespēja, un uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā. Tajā veiksmīgāki bija Grācas kluba hokejisti un izcīnīja uzvaru ar 3:2.

Viktors Ignatjevs šajā spēlē nepiedalījās. Iepriekšējā mačā pret "Alba Volan" mūsu aizsargs gan devās laukumā, neskatoties uz to, ka tikko kā bija atkopies no ribu savainojuma, taču šoreiz komandas vadība bija izlēmusi dot Ignatjevam atpūtu, lai viņš varētu atgūt spēkus turpmākajiem mačiem.

Nākamā spēle Vīnes klubam paredzēta 12. oktobrī savā laukumā pret Insbrukas "Die Haie".

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at