Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Lada" uzvar Habarovskā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Krievijas hokeja Superlīgas kārtējā spēlē Atvara Tribuncova pārstāvētā vienība Toljati "Lada" izbraukumā ar rezultātu 3:2 pārspēja Habarovskas "Amur" hokejistus.

Pēc diviem nospēlētiem periodiem rezultāts bija neizšķirts 2:2. Izšķirošie vārti tika gūti 3. periodā, kad precīzs bija Antons Krisanovs, atnesot Toljati klubam uzvaru ar 3:2.

Atvars Tribuncovs jau trešo spēli pēc kārtas laukumā neizgāja. Pagaidām gan nav ziņu, ka Latvijas aizsarga nespēlēšanas iemesls būtu kāds savainojums. Domājams, ka tas meklējams kluba vadības neapmierinātībā ar mūsu hokejista parādīto sniegumu, kas sezonas sākumā nav bijis tas labākais.

Tai pat laikā "Lada" ģenerāldirektors Aleksandrs Čebotarjovs jau nosaucis sešus spēlētājus, kuriem tuvākajā laikā būs jāmeklē jauni darba devēji. Tie ir – Aleksejs Pepeļajevs, Artjoms Bezrukovs, Jevgeņijs Pupkovs, Dmitrijs Šamoļins, Jevgeņijs Safronovs, Maksims Savosins. Iespēja, ka klubā sagaidāmas vēl kādas pārmaiņas, netiek izslēgta.

Izmantotie resursi:
www.hclada.ru
www.fhr.ru

Slēpts komentārs: superintendants

     [+] [-]

, 2007-10-10 20:37, pirms 17 gadiem
Krievijas Superlīga nav nekādi sētas mači.. ja nezināji