Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pitis: "Rīt cīnīsimies, spēlēsim otrdien"

Pitis: "Rīt cīnīsimies, spēlēsim otrdien"
Francijas hokeja izlase
Foto: David Boily/AFP

Pēc Francijas uzvaras pār Itāliju pasaules čempionātā hokejā, par spēli savu viedokli izteica abu komandu spēlētāji.

Francijas izlasē gandrīz pusi no spēles laika aizvadīja Babtists Amārs, kurš bija arī komandas rezultatīvākais spēlētājs. Pēc spēles viņš atzina: "Nevajag fokusēties uz neizšķirta negatīvo pusi, bailēm no zaudējuma. Jāpaliek pozitīvam visu laiku."
Viņš arī ļoti uzslavēja savas komandas vārtsargu Kristobalu Huē: "Mēs ļoti centāmies viņu dabūt komandā un viņš ir bijis lielisks visās spēlēs. Rīt spēlēt nebūs problēmu. Temps nemaz nebija tik augsts, piedevām, viņiem (itāļiem-aut.) taču ir tāpat."

Bijušais NHL spēlētājs Francijas komandā - Sebastiens Bordelo stāstīja: "Treneris šovakar manu vārdu izteica daudz reižu, taču tas bija jautri un ir jautri – daudz spēlēt. Esmu pie tā pieradis arī savā klubā Bernē." Komentējot savus vārtus viņš teica: "Mums vārtu priekšā bija laba satiksme un vārtsargs neko neredzēja. Ripa slīdēja manā virziena un man tikai vajadzēja to iemest iekšā."

Savukārt itāļu uzbrucējs Džonatans Pitis izteicās: "Šī ir kļūdu spēle, kurš izdara vairāk kļūdas, tas zaudē. Šonakt tādu bija daudz abām komandām, bet franči izmantoja iespējas vairākumā. Mēs atpūtīsimies un rīt cīnīsimies par uzvaru, mēs spēlēsim otrdien."

Izmantotie resursi:
iihf.com

Piedalies spēlē „Labākā Latvijas hokeja izlase”

Prognozē sekmīgākos Latvijas izlases spēlētājus ikvienā mūsējo spēlē un laimē vērtīgas balvas. Lai piedalītos spēlē „Labākā Latvijas hokeja izlase”, spied šeit.

     [+] [-]

, 2008-05-10 08:51, pirms 16 gadiem
Varētu būt pat interesants mačs!

     [+] [-]

, 2008-05-10 20:06, pirms 16 gadiem
virsraksts iisti neatbils rakstam, nevar peec virsraksta neko saprast..