Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Volvo kauss 2009" turpinās

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Volvo kauss 2009" turpinās
Volvo kauss

Šajā nedēļas nogalē Rīgā turpināsies Latvijā plašākais starptautiskais hokeja turnīrs jauniešu komandām ''Volvo kauss 2009''.

No 10. līdz 13.aprīlim “Volvo sporta centrā” par kausu sacentīsies U-14 vecuma grupas komandas no sešām valstīm. Kopumā U-14 vecuma grupas turnīrā piedalās 14 komandas - “Prizma”/”Pārdaugava” 95, “Prizma”/”Pārdaugava” 96, HS ”Rīga”, Jelgavas LSS un ”Pērkons” no Latvijas; ”AaKoo” 95, SNMKY D-95, “Kiekko Vantaa” un ”LeKi” 95 no Somijas, “Lidingö Vikings” un ”Mora/Orsa” no Zviedrijas; ” Serebriannye Akuli” no Krievijas un Ziemeļīrijas un Anglijas komanda ”Junior Belfast Giants” .

Pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Volvo kausa 2009” sacensības U-13 un U-16 vecuma grupās. Jaunākajā grupā pirmo vietu izcīnīja ”HC Prešov 07” no Slovākijas, otrajā vietā ierindojās Jelgavas LSS, bet trešajā – ”Stocksunds IF” no Zviedrijas. U16 vecuma grupā par uzvarētājiem kļuva ”Tegs SK” no Zviedrijas, otrajā vietā atstājot ”Prizma/Pārdaugava”, bet trešajā – ”Pērkons” komandas.

“Volvo kausa” izcīņu jau ceturto gadu rīko “Volvo sporta centrs”, hokeja klubs “Prizma”, sporta skola “Pārdaugava” un “European Ice Hockey Tournament Consultancy”. Kopumā “Volvo kausa 2009” septiņās vecuma grupās piedalīsies vairāk nekā 70 bērnu un jauniešu hokeja komandas no Latvijas, Zviedrijas, Somijas, Dānijas, Norvēģijas, Krievijas, Baltkrievijas, Slovākijas, Lielbritānijas, Igaunijas, Nīderlandes, kā arī Apvienotajiem Arābu Emirātiem un Izraēlas. Spēles marta un aprīļa nedēļas nogalēs tiek aizvadītas “Volvo sporta centra” divos ledus laukumos, kā arī daļa spēļu - “Inbox.lv ledus hallē”. Ieeja uz visām spēlēm ir bez maksas.

Ar sacensību kalendāru un spēļu rezultātiem iespējams iepazīties “European Ice Hockey Tournament Consultancy” mājas lapā www.eitc-tournaments.com:

U-14 - eitc-tournaments.com: EITC Tournaments - Results Volvo Cup 2009 U-14

vai HK ”Prizma” mājas lapā prizma-pardaugava.lv: Hokeja Klubs Prizma

No 17. līdz 19.aprīlm par “Volvo kausu” sacentīsies U-12 un U-18 vecuma grupu komandas.

Informāciju sagatavoja:
HK ''Prizma''

  +1 [+] [-]

, 2009-04-10 14:30, pirms 16 gadiem
Vov, tiešām plaši pārstāvēts kauss, bet dzirdu pirmo reizi.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-10 18:08, pirms 16 gadiem
Jā tiešām pirmo reizi esportā to piemin, tāpēc laikam to apmeklē tikai radi , vecāki un draugi.