Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Poļesje ies secen?

Poļesje ies secen?
Oļegs Znaroks
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas hokeja izlase februārī varētu nepiedalīties Poļesjes kausa izcīņā Baltkrievijā, trešdien sarunā ar ''Latvijas Avīzi'' pieļāva izlases menedžeris Māris Baldonieks.

Baltkrievijas hokeja federācija aktīvi meklē aizvietotāju Krievijas Superlīgas klubam Sanktpēterburgas ''SKA'', kas pagājušās nedēļas nogalē paziņoja, ka Poļesjes kausa izcīņā februāra sākumā nepiedalīsies. Esot trīs varianti – Ukrainas vai Kazahstānas izlase, vai arī kāds Krievijas klubs.

''Viņi sola skaidrību ieviest tuvākajā laikā. Sazvanāmies katru dienu, taču ietekmēt turnīra rīkotājus nav mūsu spēkos. Ja viņi nevienu nesarunās un pieteiks savu jauniešu izlasi, mēs uz Baltkrieviju nebrauksim, nav vērts naudu tērēt," sašutumi par ilgo vilcināšanos pauda Baldonieks.

Problēmas atrisinātos pašas no sevis, ja vien baltkrievi mainītu Poļesjes kausa izspēles formātu – divu grupu un finālmaču vietā Latvija, Baltkrievija, Slovēnija un Dānija izspēlē apļa turnīru. Baldonieks pret šādu variantu neiebilst, taču Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks negrib spēlēt pret slovēņiem, ar kuriem maijā būsim vienā grupā pasaules čempionātā Kanādā.

"Tas, ka šajā spēlē tiktu atklātas savas kārtis, ir visai nosacīts uzskats, jo Slovēnijas līderis Anže Kopitars spēlē Losandželosas ''Kings'', tāpat kā mūsu Raitis Ivanāns. Spēles zīmējums līdz pasaules čempionātam tāpat stingri mainīsies,'' Baldonieks uzskata, ka vērtīgāk ir tikties ar labiem pretiniekiem nekā slēpties ierakumos.

Izmantotie resursi:
Latvijas Avīze

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-01-10 00:37, pirms 17 gadiem
Nu un slovēņi nevarēs aizbraukt līdz hallei un paskatīties kā Latvijas spēlē?

  +4 [+] [-]

, 2008-01-10 00:38, pirms 17 gadiem
Starp citu uzrakstiet kāds rakstu par šo
ir nopublicēti sezonas vidus drafta prospekti cik saprotu pagājušogad starp eiropiešiem mums ap šo laiku nebija neviena. http://www.nhl.com/nhl/app/?service=page&page=NewsPage&articleid=349312
www.nhl.com
42. Cibuļskis
54 JEKIMOVS , ROBERTS
80 ULESCENKO, EDGARS RIGA
90 STRAUPE , JANIS
www.nhl.com

197 LIPSBERGS , EDGARS TEXAS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-10 01:25, pirms 17 gadiem
žēl, ka jau ta baidāmies no slovēņiem, ka nevar uzspēlēt .. laikam treneris uzskata ka neesam pārāki.

     [+] [-]

, 2008-01-10 06:47, pirms 17 gadiem
Man tā paslēpju spēlēšana nekad nav īsti patikusi, lai džeki iet laukumā un pierāda, ka ir labāki. Saprotu, ka mūsdienu hokejā, kad daudzas valstis ir kļuvušas spēcīgākas (tostarp Slovēnija), arī taktikai ir milzīga nozīme, taču tāpat jau sen ir zināms kas ar ko spēlēs un visu vajadzīgo informāciju par pretinieku var uzzināt visā sezonas garumā, ne jau nu viena spēle sezonas vidū būs tā, kas tagad izšķirs būt/nebūt.

     [+] [-]

, 2008-01-10 09:39, pirms 17 gadiem
Par turniira lietderiibu shaadaa formaa jau aizdomaajos kaadu laiku atpakalj - kameer muusu grupa bija BLR, SLO un LAT, tas viss izskatiijaas ljoti OK: pretiniekos 2 izlases (piekam +/- muusu liimenja). Labi, SLO ir vienaa grupaa ar Latviju PCh, tachu shiis ir paarbaudes speeles un kas trauceetu Znarokam aizvest uz Baltkrieviju experimentaalu sastaavu? Muljkjiigas atrunas par to neveleeshanos speeleet ar SLO vienaa grupaa - pirmkaart, LAT speeles sloveenji taapat veeros iipashi, otrkaart - a kur garantija, ka speelee par 1. (vai arii 3. vai arii 5. vietu) mees taapat nedabuujam SLO pretii??

A tagad situaacija ar grupu ir veel stulbaaka (varu iedomaaties, kaa daanji aiz prieka gaisaa paleecaas, uzzinot ka LAT grib ar vinjiem mainiities - mistiskais Poljesjes veidojums (nedomaaju, ka vinji iipashi centiisies kaadu pretestiibu pret muusu izlasi izraadiit) un veel nezinaams pretinieks (neticu, ka kazahus sarunaas - Krievijas Augstaakajaa liigaa (kur speelee 3 kazahu klubi) nav paartarukumu izlashu speelju laikos; Krievijas kluba variants jau dikti atgaadina speeles ar Maskavas Dinamo (treshoreiz shaada speele token nav vaidziiga...); par BLR u-18 vispaar neizteikshos - tur jau Znarokam taisniiba). Vieniigi tad ceriiba finaalspeeli pret belariem aizvadiit - nu neticu, ka belari ljautu 1. vietaa grupaa nokljuut sloveenjiem vai daanjiem.

     [+] [-]

, 2008-01-10 09:59, pirms 17 gadiem
Edgars,

Starp citu uzrakstiet kāds rakstu par šo
ir nopublicēti sezonas vidus drafta prospekti cik saprotu pagājušogad starp eiropiešiem mums ap šo laiku nebija neviena. http://www.nhl.com/nhl/app/?service=page&page=NewsPage&articleid=349312

42. Cibuļskis
54 JEKIMOVS , ROBERTS
80 ULESCENKO, EDGARS RIGA
90 STRAUPE , JANIS


197 LIPSBERGS , EDGARS TEXAS


Iisteniiba, shii riita labaakaa zinja! Preteeji manaam pesimistiskajaam prognozeem ir noticis briinums - veseli 5 muuseejie starp potenciaalajiem prospektiem! Iipashi prieks par Cibuljski - 42.v. (kaut arii tikai Eirpopas konkurencee) ir ljoti labs raadiitaajs! Paarsteidzoshi, ka shajaa sarakstaa ir atgriezushies Uleschenko (pec novembra; tas noziimee ka vinja izredzes uz draftu nav mazaas) un Straupe (kas jau tur bija pavasarii - taatad vinju joprojaam veero). Bet vislielaakais paarsteigums ir Lipsbergs - vinhs ir vieniigais no taas ZAmerikas liigas (DJHA).

Starp citu - starp eiropeishiem nav ne sloveenu, ne arii franchu, ungaaru vai britu. Arii belari, man skjiet ir tikai paaris.

     [+] [-]

, 2008-01-10 15:56, pirms 17 gadiem
http://www.pressball.by/news.php?t=0207&id=23502

ASK vieta bus Kazahstanas izlase. Ir manupraat pat loti OK.

     [+] [-]

, 2008-01-10 15:57, pirms 17 gadiem
Abrags,laikam 24.stundas sēž pie datora?!

     [+] [-]

, 2008-01-11 14:05, pirms 17 gadiem
Izkatās, ka Znaroks nopietni raizējas par to, ka varam neuzvarēt slovēņus... itāļu sindroms!