Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Voroņins: ''Man šodien nebija kauns par manas komandas sniegumu''

Voroņins: ''Man šodien nebija kauns par manas komandas sniegumu''
Valērijs Voroņins
Foto:belarushockey.com

Kā jau informējām, tad ‘’Liepājas metalurgs’’ hokeja komanda šovakar Grodņā aizvadīja kārtējo BAČ regulārā čempionāta spēli pret vietējo hokeja klubu ‘’Neman’’, kurā liepājnieki piekāpās ar rezultātu 4:2. Pēc spēles hokeja portālam belarushockey.com interviju sniedza metalurgu komandas galvenais treneris V. Voroņins.

-Pretinieks, protams, uzvarēja pelnīti. Tas pirmkārt. Kaut gan šosezon mēs ar Grodņu spēlējam pietiekoši veiksmīgi. Mūs, visticamāk, pazudināja neattaisnotie noraidījumi. Pretinieks, ar meistarīgāku sastāvu, gudri un precīzi tos izmantoja. Par nožēlošanu mēs mācamies no savām, un nevis pretinieku kļūdām. Tomēr es gribētu šo spēli mūsu jaunai komandai ieskaitīt pozitīvā bilancē, jo mēs cīnījāmies, un parādījām raksturu. Tomēr pieļāvām virkni kļūdas, kuras mums nevajadzēja pielaist. Tomēr man nebija kauns par manas komandas šodienas sniegumu.

- Jums trīs spēlētāji izsaukti uz Latvijas junioru izlasi, kurai šogad jāspēlē ‘’A’’ grupā. Kādas ir šo spēlētāju perspektīvas?

-Jā, taisnība, viņi līdz novembra pārtraukumam ļoti labi, interesanti un rezultatīvi spēlēja. Viņi patiešām ir talantīgi spēlētāji. Dievs acīmredzot to tiem ir devis. Bet novembra pārtraukumā tie devās uz turnīru Austrijā, kas tiem bija papildus slodze, jo viņi aizvadīja trīs spēles pēc kārtas, tad vel pārlidojums. Kad mūsu komandai bija iespēja atpūsties un atslogot dvēseli, tad viņiem šādas iespējas nebija, un tāpēc viņi fiziski un psiholoģiski nosēdās. Viņi šobrīd ir vājāki, nekā tas ir parasti, kā tas bija septembrī un oktobrī. Tas ir objektīvs iemesls viņu pašreizējai neizteiksmīgai spēlei. Kaut gan tas ir - ja skatās uz viņu spēli sezonas sākumā. Kopumā viņu perspektīva ir iepriecinoša, bet tikai viss ir atkarīgs no viņiem pašiem, kādās rokās viņi tālāk nonāks, kādā komandā, un cik tiem tiks dots spēles laiks. Es no visas sirds tiem vēlu veiksmi, veselību un labu spēli.

- Rīga šiem spēlētājiem neseko?

-Nezinu, jo tur pavisam cits līmenis, kā arī pavisam cita pieeja lietām. Ielīst galvā un dvēselē tam trenerim, kas nākošā sezonā trenēs Rīgas ‘’Dinamo’’ nav iespējams, jo tur, visticamāk, visādas pārkārtošanās būs.

Izmantotais resurss: Новости ОЧБ: Валерий Воронин: Мне за игру моей...

  +2 [+] [-]

, 2012-12-09 22:00, pirms 12 gadiem
Varētu Voroņinam iedot patrenēt ''Dinamo''.