Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam vārti, "Sharks" graujoši zaudē

Jānis Pārums

Šorīt, Nacionālās Hokeja līgas spēlē vārtus guva latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš, taču viņa pārstāvētais klubs Sanhosē "Sharks" savā laukumā cieta sagrāvi pret Bufalo "Sabres" ar 1:7.

Ozoliņš izvirzīja "haizivis" vadībā pirmās trešdaļas 15. minūtē, taču "Sabres" lieliski aizvadīja otrās trešdaļu, kurā guva četrus vārtus pēc kārtas, nostādot "Sharks" iedzinēju lomā – 1:4. Trešajā trešdaļā "Sabres" guva vēl trīs vārtus, sagādājot Ozoliņa klubam graujošu zaudējumu – 1:7.

Ozoliņš laukumā pavadīja 12 minūtes un 19 sekundes, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, no kuriem viens sasniedza mērķi, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja Raita Ivanāna Losandželosas "Kings", kas savā laukumā ar 2:4 piekāpās Fīniksas "Coyotes". Ivanāns spēlēja 12 minūtes un septiņas sekundes, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, nopelnīja divas soda minūtes un spēli beidza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

NHL regulārais čempionāts.
8. decembra rezultāti.

Tampabejas "Lightning" – Ņujorkas "Islanders" 2:3 (pag.)
Kolumbusas "Blue Jackets" – Minesotas "Wild" 1:2
Vašingtonas "Capitals" – Atlantas "Thrashers"6:3
Monreālas "Canadiens" – Karolīnas "Hurricanes" 1:5
Toronto "Maple Leafs" – Bostonas "Bruins" 1:2
Vankūveras "Canucks" – Pitsburgas "Penguins" 1:2 (pēcsp. met.)
Sanhosē "Sharks" – Bufalo "Sabres" 1:7
Losandželosas "Kings" – Fīniksas "Coyotes" 2:4

Izmantotie resursi:
www.nhl.com
Foto: AP

1 2 63 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2007-12-09 08:15, pirms 17 gadiem
vai kaads kursh redzeeja speeli nevareetu padaliities ar info? Ozo speeles laiks ir samazinaajies, vairaakumaa vairs tik biezhi laukumaa netiek... kaapeec? ja pareizi saprotu arii pirmajaa aizsargu paarii vinjsh nav
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-09 08:28, pirms 17 gadiem
Nu melnaa diena, otraa perioda viduu saluuza Sharki, OZO kljuuda(laikam ar Setoguchi paliidziibu) arii Nabokovs saluuza, otrs varochiks ar neko neliidzeeja, Sharks forvardi vispaar neko neraadiija, vienvaard sakot Bufalo bija sagatavojushi maajas uzdevumu kaartiigaak, bet Sharki tam nebija gatavi, domaaju ka treneris peec OZO kljuudas uz vinju nepieda, bet atljaava atelpu, lai dzeks ievelk elpu, lai nav veel lielaaki suudi, taapeec arii laiks nav liels.

  +6 [+] [-]

, 2007-12-09 08:35, pirms 17 gadiem
..sāka ozo labi, bet tad viņa spēles laiks praktiski izbeidzās otrās trešadaļas vidū pēc neveiksmīgās sadursmes ar setoguči, kā rezultātā tika zaudēti otrie vārti..trešās trešdaļas vienā no savām divām vai trijām ledus minūtēm ozo atkal patrāpijās laukumā, kad tika zaudēti vārti, līdaciņa neglāba..vispār kaut kā švaki un samocīti Sharki izskatījās, pie kam vairākums šorīt izgāzās, tik daudz kļūdu, zaudētu ripu, varbūt arī tāpēc Wilsons ozo atstāja uz soliņa..Žēl bija vārtsargi, neveiksmīgi nenobloķēti metieni, kā rezultātā brīvi petaki, zaudēti vārti, bet Torntona (-4) un noslēguma penalty bija spēles punkts uz i..pagaidām izskatās tā, ja spēle nevedas Torntonam, tad rezultāts puslīdz likumsakarīgs....Otrā vārtsarga tēma ir aktuāla, ja Sharki grib pienācīgi playoffos startēt, kaut kā neieviesa man Patzolds pārliecību..a Nabokovam tā īpaši nebija kur piesieties, darīja ko varēja un nebūtu viņa, iespējams rezultāts būtu vēl nepatīkamāks..nu nekas, tā ir tikai viena spēle..jācer, ka ar Gaboriku un co būs pavisam cits Sharks un līdz ar to arī ozo spēles laiks kļūs lielāks.. vēlāk būs jāpaklausās ko Wilsons teica par spēli..

 +11 [+] [-]

, 2007-12-09 08:36, pirms 17 gadiem
to arnis 07
tu redzēji spēli ? Es skatījos,gan Sharks kopumā, gan Sandis nospēlēja aizsardzībā vienkārši zem katras kritikas.Trešie zaudētie vārti spēlējot vairākumā tīri uz Sanda sirdsapziņas.(saskrējās ar savu uzbrucēju savā zonā,kura rezultātā uzdāvināja ripu Konnolijam,kurš tulīt guva vārtus).Vēl vienus vārtus Sharks zaudēja rezultātā,kur Sandis izlaida piespēli uz garo stabu.Tiesa izgājiens bija 2 pret vienu.Es šeit negribu Sandi kritizēt,bet man nepatīk ,ja raksta muļķības.

  +8 [+] [-]

, 2007-12-09 08:37, pirms 17 gadiem
Prieks par Ozo golu, bet žēl, ka Šarki tik graujoši zaudējuši. Starpcitu Ivanāns ir biis gandrīz tikpat ilgi laukumā, cik Ozo. Cerams, ka tas viņa vaigs jau ir sadzijis. Sen nav pildījis savus tiešos pienākumus. Pretinieki savādāk galīgi izlaidīsies.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-09 09:01, pirms 17 gadiem
Redzēju Kings spēles pēdējās trīs minūtes,Raitis gandrīz guva vārtus,bet diemžēl gandrīz neskaitās.

     [+] [-]

, 2007-12-09 09:03, pirms 17 gadiem
Nevis oitrie,bet cetutie.laikam slikti skatiijies.nevis sakriesanaas,bet blokeesana.ja ieveeroji atkaartojumaa japaanja purnu,diezko laimiigs neizskatiijaas.OZO nav pelniijis saadu puisselju deel savu reputaaciju zaudeet Zeel OZO baigi paardziiovoja...Sandi viss buus labi,buus daudz vaartu pocis ir..

  -1 [+] [-]

, 2007-12-09 09:18, pirms 17 gadiem
Pēc sharks majaslapa esosas informacijas Ozo nemaz nebija savs paris un vins bija ka 7tais aizsargs. Vartus vins iemeta nejaushi, kad meginot ripu saglabat pretinieko zona vins uzshkela un ripa trapija pratam pa slidu.

     [+] [-]

, 2007-12-09 09:46, pirms 17 gadiem
Franko Sancha bij tressajaa aizsargu paarii ar Vlasicu.Zeel,bet izskataas ,ka Semjonovs saak sandi spiest aaraa no vairaakumiem.kas var padaliities iespaidos ,par to epizodio speelee,kad no savas zonas borta tika izdariita piespeele izgaajienam viens pret vienu,sharki neizmantoja taadu iespeeju.vai taa nebij sanda piespeele.

     [+] [-]

, 2007-12-09 09:56, pirms 17 gadiem
kludas gadas ... un kas tur labs ja parejie ari neko nespeja izdarit ...
nakosaja spele atkal bus ierinda
varti tomer so to atsver

     [+] [-]

, 2007-12-09 10:05, pirms 17 gadiem
Nu NHL ir NHL. Noskaņojums izšķir visu. Bufalo pēc zaudējuma Kingiem ar 2:8 bija kā ievainots zvērs, kamēr Sharki pēc 4 uzvarām labsajūtā murrāja... te arī atšķirība noskaņojumā.

     [+] [-]

, 2007-12-09 10:10, pirms 17 gadiem
Spriežot pēc jūsu komentāriem, Ozo šonakt slikta nakts diemžēl. Nekas, katram gadās kritumi. Gan jau Ozoliņš nākošajā spēlē pret Sabres parādīs kurš te ir saimnieks.


Ivanānam liels spēles laiks (priekš viņa). Izskatās ka būs iekļuvis trešajā maiņā

Gadījumā Sabres nebija tā komanda kas iepriekšējā spēlē pret Kings cieta sagrāvi?

  -2 [+] [-]

, 2007-12-09 10:18, pirms 17 gadiem
Nu šāds rezultāts patiešām parsteidz! Vēl jo vairāk tāpēc, ka viena no līgas labākajām komandām San hosē tik katastrofāli zaudējusi šīs sezonas līgas vienai no pastarītēm (atļaušos tā nosaukt) Buffalo komandai.
Ozoliņa vārti gan nekas īpašs, bet vārtu jau ir vārti.
Spēles laiks arī ievērojami samazinās- ja sezonas sakumā (viņa sezonas sākumā) laiks uz laukuma reti kad nepārsniedza 20 min, tad pēdējās nedēļas spēles laiks reti kad pārsniedz 20 min (pēdējās spēles 12 min, 16 min, 14 min, 15 min, 13 min). Vienīgā pozitīvā iezīme ir tā, ka viņš vēl joprojām pavada samērā daudz laika vairākumā.
Nu ceru, ka San Hosē komandā viss nebeigsies kā NYR.

     [+] [-]

, 2007-12-09 10:27, pirms 17 gadiem
Veiksmīgas epizodes mijās ar neveiksmīgām.
Prieks, ka ozo iemeta, arī laba piespēle no aizsardzības zonas, bet Reniks ar Marlo to nespēja izmantot
Sāksim ar to, ka Setoguči nav japānis, bet kanādietis Tie bija otrie ielaistie vārti un pavisam neveiksmīgi.
Grūti spēlēt pret ātrajiem un tehniskajiem Sabres hokejistiem, ļoti ātra pāreja no aizsardzības uzbrukumā un izmanto katru doto kļūdu. Mazliet varbūt bija trenera vaina dažos aspektos, bet tas nav tik svarīgi, vnk jāaizmirst šāda spēle

  -1 [+] [-]

, 2007-12-09 10:30, pirms 17 gadiem
Connolly San Hosē vairākumā guva vārtus Ozoliņa . dēļ. Baigi jau negribas, bet šitas viss sāk atgādināt viņa neveiksmju laikus - kad pats iebaksta savos vārtos (NYR), pakrīt un zaudē ripu.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-09 10:33, pirms 17 gadiem
sāku domāt, ka tik Setoguči kāds no vecākiem nav japānis, jo uzvārds tāds dīvaini japānisks, bet lau nu kā viņš tomēr skaitās kanādietis

  +4 [+] [-]

, 2007-12-09 10:45, pirms 17 gadiem
nevajag piesaistit nyr laikus, tajas speles vinam bija loti negativs koeficents, + konflikts ar jagru un fani.ozo pazaudetaja epizode nebija vainigs, jo redz vins bija atruma un stg lidoja savos makonos. Pec tadam zaudetam spelem, vienmer mekle vainigos aizsargos un saja gadijuma ozo ir viens no tiem, saja gadijuma vainigi ir visa komanda un ari uzbruceji, ka atlava savam pretspeletajam terorizet uzbrukuma, jo redz galvenais ir aizsardziba

  +1 [+] [-]

, 2007-12-09 10:47, pirms 17 gadiem
nais labāk apskaties kā tika zaudēti vārti un tad izdari tādus secinājumus - Pec tadam zaudetam spelem, vienmer mekle vainigos aizsargos un saja gadijuma ozo ir viens no tiem

     [+] [-]

, 2007-12-09 10:53, pirms 17 gadiem
labi!nevajag to setaguci ta nolikt tresajos vartos gan setaguci gan ozolins bija vainigi un ozlins bija vairak vainigs ka uzkapa uz slidas vai kkur aiz setaguci aizkeras bet nu ozo pasam ari ir jabut uzmanigakam!
to var skatites no divam pusem pirma butu ka ozo pats aizkeras aiz setaguci kurs vinam bija prieksa un no otras puses ozo bija uznemis atrumu un ta peksni vins nevareja mainit slidojuma virzienu!un es nesaprotu kapec vini abi gaja pa vienu pusi?nebutu pareizi ka katrs aizsargs no aizvartes aizslido katrs pa savu pusi?

  +2 [+] [-]

, 2007-12-09 10:56, pirms 17 gadiem
Setoguči ir uzbrucējs. No vienas puses nesaprotu ko viņš tur īsti darīja, pēc domas uzbrucējam nevajadzētu traucēt offensiv defam veidot uzbrukumu

  +5 [+] [-]

, 2007-12-09 10:59, pirms 17 gadiem
Redz kā tai NHL tie rezultāti mainās... Šonakt SJS - Sabres 1:7 un Kings - Coyotes 2:4. Pirms sutkas bija SJS - Coyotes 1:0, Kings - Sabres 8:2.

OZO tik neklausies nolicējos, bet turpini darīt to, kas tev vislabāk padodās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-12-09 11:04, pirms 17 gadiem
Ozoliņa spēles laiks jau atkarīgs no tā kā laukumā uzvedās pretinieku, jo vairāk sodu pretiniekiem, jo Ozoliņš dabū vairāk spēlēt!

  +2 [+] [-]

, 2007-12-09 11:12, pirms 17 gadiem
--> riebeklis

viņš jau vēl maziņš, gan jau ar laiku iemācīsies, kur ir jājūt uzbrucējam
Bet, ja godīgi, tā bija neveiksmīga epizode, kas satrieca pašu OZO. Tam Setoguchi jau nu arī vajadzēja pielikt tempu, kad atstāja to ripu aiz vārtiem, nevis sapņot tur, kur Ozo iesāk uzbrukumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-09 11:50, pirms 17 gadiem
Da ko jūs varat ņemties. Viena neveiksmīga situācija un jau visādi Strakas utt sāk gaudot. Sharks forumos neviens neko nepārmet. Šajā spēlē forumos vairāk tiek pārmests, tam pašām Semenovam, kura dēļ esot ielaisti 2 vārti. Nu gadījās neveiskmīga situācija (aizķērās aiz Setoguči slidas), kam negadās. Pagaidām Sharks Ozo viss ir vislabākajā kārtībā.

     [+] [-]

, 2007-12-09 11:52, pirms 17 gadiem
Ozo vieniigais parādīja ka māk spēlēt hokeju!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-09 12:00, pirms 17 gadiem
Mja, arii noskatiijos speeli, varu droshi teikt - ja nespeele visa komanda, tad shaads reuzltaats ir likumsakariigs. Tur pat nav ko vainot vaartsargus, es domaju ka Vilsons apzinati pie 4:1 nonjema Nabokovu, lai nesagrautu vinju pilniibaa, jo redzeeja, ka shajaa speelee laukuma speleetaji darbojas zem katras kritikas. Par Ozo - varti bija tiiri vinja stilaa, vieniiga atshkiriiba ka nebija ierastais speecigais metiens. Protams arii rupja kljuda vairaakumaa no Ozo puses, kas vainagojas ar zaudetiem vartiem. Tieham labs jautajums, ko tur darija Setoguchi??? Kapec abi gaaja pa vienu pusi??? Isteniiba Ozo iskatiijas shodienas speelee saguris.... Piekriitu vilsonam, ne tikai tika Ozo kljudiijaas, ljoti sliktu speeli paraadija arii daudzi citi vadoshie speeleetaji!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-09 12:26, pirms 17 gadiem
OZO peec speeles intervija http://sharks.nhl.tv/team/launch.htm?type=fvod&id=8751&catid=170

  -1 [+] [-]

, 2007-12-09 12:27, pirms 17 gadiem
Taa kaa uz mirshanu

     [+] [-]

, 2007-12-09 12:30, pirms 17 gadiem
Re ku arii speeles apskats un OZO vaarti sharks.nhl.tv

  -1 [+] [-]

, 2007-12-09 12:34, pirms 17 gadiem
divējādas emociajs! ozo vārti klubam sakāve
1 2 63 komentāri