Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"AIK" zaudē "Linköpings"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Zviedrijas "Elitserien" hokeja līgas play-off ceturtdaļfināla sērijas trešajā mačā Atvara Tribuncova pārstāvētais Šellefto klubs "AIK" savā laukumā ar 3:5 zaudēja "Linköpings" vienībai un nonāca iedzinēju lomā arī spēļu sērijā.

Spēli kopumā abas komandas aizvadīja līdzvērtīgi. Pēc pirmās trešdaļas rezultāts uz tablo vēstīja neizšķirtu 2:2, bet līdz ar nākamās trešdaļas noslēgumu – 4:3 par labu Linčepingas klubam. Noslēdzošās trešdaļas beigās laukuma saimnieki centās izglābties, nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Taču šis mēģinājums izrādījās nesekmīgs, un "AIK" saņēma vēl vienu ripu savos vārtos – 3:5.

Atvars Tribuncovs spēlēja nedaudz vairāk par 14 minūtēm, rezultativitātes punktus nenopelnīja, pa vārtiem nemeta un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Līdz ar Šellefteo gūto uzvaru sērijā priekšgalā ar 2:1 izvirzījušies "Linköpings" hokejisti. Sērijas ceturto maču komandas aizvadīs 11. martā Linčepingā.

Izmantotie resursi:
www.hockeyligan.se

  +1 [+] [-]

, 2009-03-09 23:20, pirms 16 gadiem
tajam Tribuncova klubam ir TĀDI līdzjutēji, vnk traki...takā kautkādam panathinaikosam futbolā...labi varbūt biš pārspīlēti, taču fani tur ir traki daudz un skaļi