Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kings" nespēj uzveikt "Canadiens"

"Kings" nespēj uzveikt "Canadiens"
Cīņa pie Losandželosas "Kings" vārtiem
Foto: AP

Sestdien vēlu vakarā zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē piedzīvojis Raita Ivanāna pārstāvētais klubs Losandželosas "Kings", kas savā laukumā ar 2:5 piekāpās Monreālas "Canadiens".

Pirmajā trešdaļā vārti netika gūti, taču "Kings" pagalam neveiksmīgi izvērtās otrā perioda sākums, kurā laukuma saimnieki ielaida trīs vārtus un nonāca zaudētājos ar 0:3. Nepilnas trīs minūtes līdz otrās trešdaļas beigām "Kings" aizsargs Robs Bleiks skaitliskajā vairākumā vienus vārtus atguva – 1:3.

Trešās trešdaļas sākuma daļā "Canadiens" guva savus ceturtos vārtus, pēc kuriem rezultāts priekš "Kings" kļuva pavisam nepatīkams – 1:4. Pēc nepilnām trīs minūtēm pēc Anžes Kopitara precīzā metiena rezultāts kļuva 2:4, taču izglābties šajā spēlē "Kings" klubam nebija lemts. Divas minūtes līdz pamatlaika beigām Toms Kostopoloss uzstādīja galīgo mača rezultātu – 5:2.

Raitis Ivanāns laukumā pavadīja septiņas ar pusi minūtes (7:28), kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un veica divus spēka paņēmienus. Maču Raitis noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

NHL regulārais čempionāts.
8. marta spēļu rezultāti.

Bruins - Capitals 2:1
Avalanche - Stars 3:1
Kings - Canadiens 2:5

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

  -1 [+] [-]

, 2008-03-09 02:00, pirms 17 gadiem
un kur piecas minūtes Raiti?!

  +2 [+] [-]

, 2008-03-09 02:10, pirms 17 gadiem
Diemžēl uz Raita sirdsapziņas 3ie vārti..

  +1 [+] [-]

, 2008-03-09 07:40, pirms 17 gadiem
Kāds var pastāstīt, kas noticis WSH - BOS spēlē, kur līdz 14.sekundei jau divas klopes?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-09 11:08, pirms 17 gadiem
ambilis

Pirmkārt, Raitis ir viens no labākajiem "policistiem" NHL tieši hokeja spēlē. Otrkārt sliktus hokejistus NHL neviens neņem. Treškārt, arī kauties un aizstāvēt savus komandas biedrus ir jāmāk (un Raitis to dara vairāk nekā pārliecinoši).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-09 13:52, pirms 17 gadiem
Par taam 5 soda minuuteem - laikam jau iisti nebija, ar ko. Interesanti, ka bijushais "kings" Kostopoloss pret savu bijusho komandu iemetis savas komandas 5.vaartus speelee.

--> ambilis
Kaapeec vinjam nav hokejista logjikas, ko tu vispaar domaa ar vaardiem "hokejista logjika?" Raitis pietiekami labi speelee hokeju, vinjam ir savi uzdevumi (ne tikai kaushanaas), bet to jau laikam tu nezinaaji...
Par PSRS - jaa, un kad bija jaakaujas, tad kaavaas arii taa, kaa tadi, bez kaut kaadaam normaam, shkjiet, pat kaut kur dzirdeeju par slidas izmantoshanu, bet negribu tagad sameloties...

     [+] [-]

, 2008-03-09 18:06, pirms 17 gadiem
ambilis

Vot man tu vari nestāstīt...
Jā, kaušanās PSRS un arī pašlaik Krievijas hokejā ne tuvu nav prioritāte, taču, kad vajadzēja izkauties varēja pie tam neslikti. Savā laikā bija tāds Jevgēņijs Mišakovs ar kuru pat kanādieši (Rods Žilbērs) 1972. gada supersērijā atteicās kauties...

youtube.com: YouTube - Evgeny Mishakov VS Rod Gilbert and...