Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Rēdliham savainojums un uzvara

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rēdliham savainojums un uzvara
Jēkabs Rēdlihs
Foto: Milan Podpera

Latvijas hokejista Jēkaba Rēdliha pārstāvētais klubs "HC Lasselsberger" izcīnījis uzvaru Čehijas hokeja Ekstralīgas ceturtdaļfināla spēlē pret "HC Moeller" - 2:1. Diemžēl mača gaitā savainojumu guva Jēkabs Rēdlihs.

Sērijas pirmajā spēlē Plzeņas kluba hokejisti izrādījās pārāki, bet otrajā spēlē pie panākuma tika "HC Moeller". Šodienas spēlē atkal mazliet labāki bija "HC Lasselsberger", kuri arī pirmie izvirzījās vadībā. Pēdējās trešdaļas vidū Plzeņas kluba hokejisti panāca jau 2:0, bet tad ar vārtu guvumu beidzot atzīmējās arī viesi, bet izraut neizšķirtu viņiem neizdevās - 1:2.

Jēkabs Rēdlihs šodienas spēlē nopelnīja divu minūšu noraidījumu, atzīmējās ar pozitīvu leitderības koeficientu (+1), kā arī spēles 26. minūtē guva savainojumu. Ilgu laiku hokejists atradās uz ledus, bet tad ar komandas biedru palīdzību devās uz rezervistu soliņu.

Plzeņas klubs tagad izvirzījās vadībā arī visā sērijā - 2:1. Jau rīt komandas tiksies savā starpā atkārtoti.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz

  +3 [+] [-]

, 2009-03-08 21:22, pirms 16 gadiem
nav labi! pč jau drīz....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-03-08 21:33, pirms 16 gadiem
Cerams, ka nekas nopietns nav...

  +2 [+] [-]

, 2009-03-08 22:11, pirms 16 gadiem
Ātrāk atpakaļ uz slidām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja