Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Ozolnieki/MONARCH'' pārspēj DHK ''Latgale''

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

''Ozolnieki/MONARCH'' pārspēj DHK ''Latgale''
DHK Latgale pret Ozolnieki/MONARCH

Šodien Latvijas Atklātā hokeja čempionāta spēlē ’’Ozolnieki/MONARCH’’ komanda izbraukumā ar rezultātu 3:2 pārspēja DHK ’’Latgale’’ hokejistus.

Jau spēles otrajā minūtē rezultātu atklāja ’’Ozolnieki/MONARCH’’ hokejisti, kad precīzs bija Vitālijs Gončaruks. Vadībā viesi atradās vien piecas minūtes, jo trešdaļas septītajā minūtē mājiniekiem izdevās panākt izlīdzinājumu. Vārtus ’’Latgale’’ komandas labā guva Maksims Petruks. Pirmajā trešdaļā viesiem bija lieliska izdevība gūt otros vārtus, spēlējot lielajā skaitliskajā vairākumā, taču tas neizdevās, un pirmā trešdaļa noslēdzās neizšķirti 1:1.

Otrajā trešdaļā Ozolnieku hokejistus vadībā izvirzīja Aleksandrs Šiškovičs, taču jau pēc minūtes mājiniekiem izdevās panākt izlīdzinājumu. Daugavpils kluba labā vārtus guva Deniss Martjušovs. Pēc brīža ’’Latgale’’ hokejisti palika skaitliskajā mazākumā, ko lieliski izmantoja viesi, izvirzoties vadībā. Vārtus guva Sergejs Povečerovskis. Otrā trešdaļa noslēdzās ar minimālu ’’Ozolnieki/MONARCH’’ pārsvaru 3:2.

Trešā trešdaļa iesākās ar vairākiem viesu komandas noraidījumiem, taču ’’Latgale’’ hokejistiem, spēlējot vairākumā, rezultātu izlīdzināt neizdevās. Ozolnieku hokejisti spēles atlikušajā daļā spēja nosargāt pārsvaru, un svinēja uzvaru ar rezultātu 3:2.

Latvijas Atklātais čempionāts hokejā

DHK ’’Latgale’’ – ’’Ozolnieki/MONARCH’’ 2:3 (1:1; 1:2; 0:0)
Vārti: 01:03 0:1 Gončaruks(Rozentāls, Bogdanovs) 06:51 1:1 Petruks(Pujāts, Feoktistovs) 28:18 1:2 Šiškovičs(Jerofejevs) 29:35 2:2 Martjušovs(Petruks, Hvorostiņins) 31:46 2:3 Povečerovskis(Romanovskis, Gončaruks)

Izmantotie resursi:
lhf.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-11-07 16:21, pirms 15 gadiem
Vai šitas rezultāts neliekas mazliet negaidīts ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-11-07 20:13, pirms 15 gadiem
izskatās (vismaz pēc protokolu datiem) ka dažu spēlētāju nomaiņa monarhiem ir nākusi par labu , arī spēle ir uzlabojusies - diezgan korekti un pareizi nospēlē gandrīz visās bīstamajās situācijās, kas arī ļāva nosargāt šo uzvaru