Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bankrotējis Nešvilas "Predators" līdzīpašnieks

Bankrotējis Nešvilas "Predators" līdzīpašnieks
Nešvilas "Predators" spēlētāji
Foto: AFP

Par bankrotu paziņojis viens no NHL kluba Nešvilas "Predators" īpašniekiem Viljams del Biago III vien pāris nedēļas pēc tam, kad ticis apsūdzēts par aizdevuma viltojumu.

Del Biago šobrīd ir nenomaksāti personīgie un biznesa parādi, kredīti un citas finansiālās obligācijas vismaz 57 miljonu ASV dolāru vērtībā. Viens no lielākajiem parādiem ir desmit miljoni dolāru Kregam Leipoldam, no kura del Biago kompānija iegādājās Nešvilas hokeja kluba daļas pērn augustā par 193 miljoniem dolāru. Leipolds iegādājās Minesotas "Wild" klubu.

Ārpus savas daļas "Predators" klubā, del Biago ir veicis arī ievērojamas investīcijas "Sand Hill Capital", kas nesa peļņu, piemēram, no čipsu vai sulu razošanas. No "Sand Hills Capital" del Biago atkāpās maija vidū un neilgi pēc tam parādījās atklātībā viņa finansiālās problēmas. Šobrīd "Modern Bank" – privāta banka Ņujorkā – cenšas piedzīt no del Biago desmit miljonus, kas viņam pietrūka, lai pērn iegādātos hokeja klubu, arī citas bankas steidz pieprasīt atdot parādus. Del Biago advokāts apgalvo, ka viņa klients sadarbosies ar izmeklētājiem.

Tikmēr Predators kluba valdes priekšsēdētājs Deivids Frīmens paziņojis, ka šis ir bijis nevēlams apjukums un zaudējums visai NHL, tapat kā komandas faniem. Viņš arī norādīja uz cerību, ka tas neietekmēs organizācijas attīstību.

Izmantotie resursi:
AP,
predators.nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-06-07 12:26, pirms 16 gadiem
Lai Abramovičs noperk !

  +1 [+] [-]

, 2008-06-07 12:57, pirms 16 gadiem
Zem Amura, vairaksolishanaa!

     [+] [-]

, 2008-06-07 15:02, pirms 16 gadiem
nasvilai pedejaa laikaa neiet ar to finansialo pusi - varbut tomer vajadzeeja paarcelt laicigi kluba majvietu uz citu pilseetu? a ja nu tagad jau par veelu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-08 16:40, pirms 16 gadiem
c v

  +1 [+] [-]

, 2008-06-09 10:06, pirms 16 gadiem
henrijz rakstīja: nasvilai pedejaa laikaa neiet ar to finansialo pusi - varbut tomer vajadzeeja paarcelt laicigi kluba majvietu uz citu pilseetu? a ja nu tagad jau par veelu?

Man jau gribeetos, ka Kvebekaa atkal buutu NHL klubs.