Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ansonu no ''Drakkar'' aizmaina uz Sentdžonsas ''Sea Dogs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ansonu no ''Drakkar'' aizmaina uz Sentdžonsas ''Sea Dogs''
Raivis Ansons. Foto: lemanic.ca

19 gadus vecais Raivis Ansons šo sezonu turpinās Kvebekas junioru hokeja līgas komandā Sentdžonsas ''Sea Dogs'', kas vienojusies par maiņas darījumu ar hokejista līdzšinējo klubu ''Drakkar''.

19 gadus vecais uzbrucējs Raivis Ansons, kurš pēdējos gadus Kvebekas junioru hokeja līgā pārstāvēja ''Drakkar'' vienību, aizmainīts uz Sentdžonsas ''Sea Dogs'', kas pretī deva Jevgēņiju Sapeļņikovu, 2022. gada otrās kārtas izvēli, 2023. gada otrās kārtas izvēli un 2024. gada trešās kārtas izvēli. ''Sea Dogs'' ar 33 punktiem pēc aizvadītām 30 spēlēm atrodas septītajā pozīcijā Austrumu konferencē.

''Raivis ir hokejists, uz kuru var paļauties. Viņš mūs pastiprinās ar savu augumu un mūsu komandu padarīs spēcīgāku. Ansons ir spēlētājs, kam varēsim uzticēties dažādās situācijās, ''Sea Dogs'' mājaslapā citēts prezidents un ģenerālmenedžeris Trevors Gordžijs.

88 spēlēs kopā ar ''Drakkar'' Ansons sakrāja 65 rezultativitātes punktus, bet šīs sezonas 19 mačos latvietis izcēlās ar sešiem vārtiem un 18 rezultatīvām piespēlēm. 2020. gada draftā Ansonu ar 149. numuru izvēlējās Pitsburgas ''Penguins'', bet pirms šīs sezonas hokejists piedalījās Amerikas hokeja līgas Skrentonas ''Penguins'' nometnē.

Šogad Ansons spēlēja arī Latvijas izlases sastāvā U20 pirmās divīzijas pasaules čempionātā, piecās spēlēs gūstot četrus vārtus un atdodot piecas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://sjseadogs.com/article/sea-d...

     [+] [-]

, 2022-01-07 18:11, pirms 2 gadiem
Nav forši, kā tādu preci aizmainīja

     [+] [-]

, 2022-01-07 19:15, pirms 2 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Nav forši, kā tādu preci aizmainīja
Tas vispār neko nenozīmē.

Potenciāls ir liels, ja būs atbilstošs raksturs, slīpēs meistarību, nevērs muti vaļā kur nevajag... izlases kandidāts uz čempi + NHL pāris gadu laikā.