Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kulda rezultatīvs OHL

Kulda rezultatīvs OHL
Artūrs Kulda OHL čempionātā guva
vienus vārtus.
Foto: Viesturs Zariņš

Ontario hokeja līgas (OHL) spēlē vārtus guvis Latvijas aizsargs Artūrs Kulda, tomēr viņa pārstāvētais klubs Pīterboro "Petes" izbraukumā ar 2:6 piekāpās Ošavas "Generals" komandai.

Kulda vārtus guva otrās trešdaļas 2. minūtē un pēc viņa precīzā metiena rezultāts kļuva 1:4. Pēc divām minūtēm "Petes" atguva vēl vienus vārtus, tomēr mača turpinājumā "Generals" guva vēl divus bezatbildes vārtus un svinēja pārliecinošu uzvaru. Kulda bija viens no retajiem savā komandā, kurš šo spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Artūrs Kulda OHL čempionātā aizvadījis 26 spēles, kurās guvis sešus vārtus un atdevis deviņas rezultatīvas piespēles (15 punkti). Kuldas rēķinā arī 44 soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients – mīnus četri.

Saistītais raksts: Daugaviņam divas piespēles

Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com

     [+] [-]

, 2008-01-07 09:23, pirms 17 gadiem
Tā turpināt

     [+] [-]

, 2008-01-07 16:59, pirms 17 gadiem
lieku , ka nākamsezon spēlēs ECHL. Tā kā kaušanās džekam neslikti sanāk, tad varētu arī kā policists vēl augstāk izsisties.