Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Nīdermajers atgriežas ''pīlēs''

Pērnās sezonas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) play-off vērtīgākais spēlētājs Skots Nīdermajers (attēlā pa labi) nolēmis atgriezties Stenlija kausa ieguvēju Anaheimas ''Ducks'' sastāvā.

''Ducks'' ģenerālmenedžeris Braiens Burks paziņoja šo Nīdermajera lēmumu preses konferencē tieši pirms mača ar Bufalo ''Sabres'', kurā pārāki ar 4:1 bija anaheimieši. 17 tūkstoši fanu, kas noraudzījās šo maču, uzgavilēja pērnās sezonas ''Ducks'' līdera lēmumam.

''Zinu, ka tas bija grūts lēmums priekš viņa, taču man bijis liels prieks spēlēt ar viņu šos pēdējos divus gadus Anaheimā,'' saka Skota jaunākais brālis Robs. ''Ikviens komandā ir priecīgs par šo viņa lēmumu.''

Skotam Nīdermajeram vēl ir spēkā līgums uz šo un nākamo sezonu par summu 13,5 miljoni ASV dolāru. 34 gadus vecais aizsargs šosezon nav izgājis laukumā nevienā no 28 mačiem, kuru dēļ viņš nesaņems apmēram 2,3 miljonus no savas paredzētās algas. Nīdermajers vēlējās beigt spēlētāja karjeru pēc Stenlija kausa izcīnīšanas, taču mainīja lēmumu. ''Ducks'' cer, ka arī uzbrucējs Tēmu Selanne pārdomās un atgriezīsies kluba sastāvā.

Izmantotie resursi:
www.nhl.com
Foto: AP

  -2 [+] [-]

, 2007-12-06 23:06, pirms 17 gadiem

  -2 [+] [-]

, 2007-12-06 23:06, pirms 17 gadiem
prieks par winja leemumuu...

  +1 [+] [-]

, 2007-12-06 23:29, pirms 17 gadiem
Vispār šīs ir pavecas ziņas, tas jau aizvakar bija skaidrs.

Nepatīk man šāda neizlēmība no Skota puses, tas jau ir neprofisionāli.

ruudzs: jaunais spama karalis esi, ne?

     [+] [-]

, 2007-12-06 23:38, pirms 17 gadiem
Ticiet man ar Nīdermaijera atgriezšanos...drīz atgriezīsies arī Selanne!

  +3 [+] [-]

, 2007-12-07 00:18, pirms 17 gadiem
Es toreiz iisti neiebraucu... tachu zinu ka arii Stiivam Aizermanam bija kaut kaadas probleemas. Pa espn clasic sports raadija filminju par Detroitas sezonu. Tad veel spaarnos speeleeja Halls un Fjodorovs, tachu vinji izkrita pirmajaa kaartaa pret Anaheimu. Cik noprotu tas vareeja buut 2002/3. gads. Bet pie lietas.. piesleedzos filminjai jau pusee un Maltbijs ar Dreiperu runaaja par Stiiva "probleemaam" kaadaam nevareeja saprast, jo tas bija jenkjiski liidz galam.. runaaja ljoti izvairiigi. Bet cik es saprotu tad trauma taa nebija! Vairaak psihologjiskas dabas jautaajums. Luuk veel viena izcila liidera (kaads ir arii Skots) piemeers par komandas pameshanu. Bet Stiivu taapat atceraas kaa iistu liideri un Detroitas "adopteeto" deelu. Esmu paarliecinaats ka nu vairs nav neviena Piilju fana Kalifornijaa kursh izteiktos slikti par Skotu, visi ir vnk prieciigi, priecaasimies arii mees!

Ne par teemu. Nepatika ka Stenlija kausu pa rokaam vazaaja gubernators Shvarcneegers. Daudzi izcili speeletaji ir izgaazushi litriem sviedru un asinju par taadu ispeeju tachu nav speejushi to iistenot. Man vispaar patiktu ja Stenlijs buutu neaizskarams kaa karalienes daargumi.

     [+] [-]

, 2007-12-07 00:25, pirms 17 gadiem
Oi, Qucik...nevajag tagad te stāstīt, ka SC nevar pieskārties citi izņemot tikai hokejistus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-07 13:37, pirms 17 gadiem
quick - scots ir reaals vecaas gvardes paarpalikums - lielaakaa dalja vinja paaudzes speletaaju jau ir beigusi karjeru - veel protams ir dazi - kaa joe sakic, tas pats haseks, forsbergs, selane, principaa vareetu arii ozo pie vinjiem skaitiit - tiiri subjektiivi bet pret siem speeleetaajiem man ir liels respekts - reaals old schools - agraak pret speeli vienkaarsi iztureejaas kautkaa savaadaak - ja es teiktu nopietnaak, tad kaads teiktu pretii ka arii tagad gana nopietni izturaas, bet nu kautkas agraak bija vairaak, tas ir viennoziimiigi - ne tikai debesis zilaakas un zaale labaak sveera

     [+] [-]

, 2007-12-07 15:36, pirms 17 gadiem
Ozo varētu pieskaitīt pie vecās gvardes, Ozo pat par vienu gadu vecāks nekā Skots, vnk Skotam ar lielāki panākumi, galvenokārt pasakoties Devils vienībai.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-07 16:00, pirms 17 gadiem
--violator--

..Skotam ir lielāki panākumi...

Ūūūūū...- nu Tu pateici...
Skots Nīdermaijers ir VIENĪGAIS hokejists hokeja vēsturē, kas ir gan SC ieguvējs, gan Olimpiskais čempions, gan Pasaules čempions, gan Memoriālā kausa ieguvējs, gan Pasaules Junioru čempions. Interesants , starp citu līdz šim reti pieminēts fakts, - SN guvis līdz šim 10 vārtus spēļu pagarinājumos, kas ir rekords starp visiem līgas aizsargiem.Ja SN atgriezīsies, pieļauju, ka viņš šo rekordu varētu arī pārspēt.

     [+] [-]

, 2007-12-07 16:13, pirms 17 gadiem
--violator--

Domāju, ka šis nav tas gadījums. kad vajadzētu pārmest neizlēmību , neprofesionalitāti utt.
Varu pateikt, ka SN ir cilvēks, kas savā hokejista karjerā ir sasniedzis VISU. Šādā gadījumā it ārkārtīgi grūti atrast motivāciju, lai varētu turpināt kko darīt, ne tikai darīt, bet darīt un strādāt visaugstākajā līmenī , tā kā to savas karjeras laikā ir darījis SN, nesaudzējot ne sevi , ne pretinieku.

     [+] [-]

, 2007-12-07 16:17, pirms 17 gadiem
--quick--

par Tavu " ne pa tēmu''- zināmā mērā , tā ir, ka SC vazā un apčamda visi kam nav slinkums. Kalifornijas gubernators varbūt nav tas sliktākais piemērs, SC ir vadāts pa visām pasaules malām, nebrīnītos, ja viņš būtu bijis arī Āfrikā, par krievu sādžām un citiem čūkslieniem nemaz nerunājot.

     [+] [-]

, 2007-12-07 20:05, pirms 17 gadiem
nav jav nemaz TIK vecs, ka tik ozo nebija mazliet vecaaks...