Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Bruins" nostiprina vārtsargu līniju

Šodien Nacionālās hokeja līgas klubs Bostonas ”Bruins” veica maiņas darījumu. Tā rezultātā no Fīniksas ”Coyotes” tika iegūts vārtsargs Alekss Olds.

Bostonas ”Bruins” ģenerālmenedžeris atzina, ka maiņa tika veikta, jo kluba pamatvārtsargs Stīvs Tomass iedzīvojies savainojumā un spēlēt nevarēs vēl nenoteiktu laiku. Traumu ārstē arī otrs ”Bruins” vārtsargs Menijs Fernandezs.

Maiņas rezultāta, ”Bruins” no ”Coyotes” ieguva vārtsargu Aleksu Oldu pretī atdodot uzbrucēju Neitu DiKasmiro, kurš līdz šim pārstāvējis Bostonas fārmklubu AHL – Providensas ”Bruins”. Kopā ar uzbrucēju uz Fīniksu aizceļojusi arī 2009. gada NHL drafta piektās kārtas izvēle.

Divdesmit sešus gadus vecais Alekss Olds šosezon NHL aizvadījis 9 spēles, vidēji spēlē ielaižot 3,54 ripas. Šī nebūs pirmā reize, kad vārtsargam nācies iesaistīties maiņas darījumā. 2006. gada vasarā Olds no Vankūveras ”Canucks” tika aizmainīts uz Floridas ”Panthers”, šovasar ar ”Coyotes” Olds parakstīja līgumu būdams brīvais aģents.

Izmantotie resursi:
www.bostonbruins.com

     [+] [-]

, 2007-12-06 21:33, pirms 17 gadiem
Šī maiņa ju drīzāk uz Providensas "Bruins" pastiprināšanu, jo Bostonā ir monstrozi spēlējošais Tims Tomass, labs jaunais Tuka Raskas un pašlaik traumētais, bet tā NHL TOP līmeņa vārtsargs Menijs Fernandezs.

     [+] [-]

, 2007-12-06 21:58, pirms 17 gadiem
kaadeelj??? vai tad nav jau Manijs Fernadezs un Tims Tomass? Ko vinji domaa dariit ar Ouldu? Tas vairaak izskataas peec taa ka Oulds Fiiniksaa nevienam nav vajadziigs jo tur pirmo vaartsarga numuru izciinijiis Brizgalovs un Bostona atvieglo Fiiniksas algu griestus, iespeejams veelaak dabuus veelkaut ko pretiim...

     [+] [-]

, 2007-12-06 22:09, pirms 17 gadiem
=quick=

Olda alga bija tikai $0.6 miljoni un Fīniksai "Cap Space" ir vēl $14.278 miljoni... Vnk Bostona savāca visai normālu vārtsargu, pa visai zemu cenu priekš AHL komandas. Pie tam gan Tomasam, gan Fernandezam pēc nākošās sezonas beidzas līgumi un Tomass jau nu noteikti prasīs vairāk, te nu Olds būs labs pretarguments "Lāču" GM rokās.

     [+] [-]

, 2007-12-06 22:25, pirms 17 gadiem
Gan Tomass gan Fernandez ŠOBRĪD ārstē traumas, nav zināms, kad spēlēt varēs Tomass , bet Fernandezs jau spēlē Providensā, atgūstoties no sava savainojuma. "Bruins" vienkārši, principā atteikušies riskēt, ja nu savainojumu dabū jaunais soms? Olds Bostonā būs tik ilgi kamēr Fernandezs būs Providensā.

     [+] [-]

, 2007-12-07 01:16, pirms 17 gadiem
Paga.. buushu kaut ko palaidis garaam. Taatad tagad Bruins vaartos seezh Tuuka Rasks?! Un Mannijs ar savu individuaalo balvu kopaa ar Maartinju njemas par faarmu.. johaidii... laikam buus jaapaartrauc kaartiiga cilveeka dziive un kaadu nakti jaapaskataas hokjis beidot.

     [+] [-]

, 2007-12-07 01:19, pirms 17 gadiem
Kaadeelj vajadzeeja parakstiit liigumu ar Fernadezu uz gadu ja pashiem ir atklaajums - Tims kura kontrakts beigsies peec taas pashas sezonas?! Man kaa cilveekam no malas skatoties uz Devils, Islanders un Fiiniksas GM ir gruuti saprast kut beidzas man neizprotamaa strateegija un kur saakas sviests...

     [+] [-]

, 2007-12-07 13:47, pirms 17 gadiem
--quick--

Jā, jā, man arī liekas, ka Tev vajadzētu drusku tā kā vairāk pievērsties hoķim !

Ja Tomass nebūtu diezgan pēkšņi dabūjis traumu, viņiem Oldss nebūtu vajadzīgs ...