Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" apspēlē "Flames"

Jānis Pārums

Aizvadītajā naktī, Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē Kolorado "Avalanche" bez savainotā latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa ierindā, savā laukumā ar 4:1 pieveica Kalgari "Flames" hokejistus.

"Flames" izvirzījās vadībā jau pašā mača sākumā, bet turpinājumā krietni labāk veicās "Avalanche". Pirmās trešdaļas otrajā pusē tika panākts neizšķirts, bet otrajā Kolorado komanda jau panāca 2:1. Trešo periodu lieliski aizvadīja Pols Ščastnijs, kura divi gūtie vārti palīdzēja "Avalanche" vēl vairāk atrauties un svinēt pārliecinošu uzvaru ar 4:1.

Savainojumu dziedējošais Kārlis Skrastiņš nepiedalījās arī šajā spēlē, taču jau ir uzsācis vieglos treniņus. Kā pats hokejists atzina Denveras plašsaziņas līdzekļiem, viņš varētu atgriezties laukumā jau nākamnedēļ, t.i. nedēļu ātrāk nekā iepriekš tika paredzēts.

Interesanti, ka piecās no astoņām šonakt aizvadītajām NHL regulārā čempionāta spēlēm, zaudētāju komandas palika bez vārtu guvumiem.

NHL regulārais čempionāts.
Pirmdiena, 5. novembris.

Pitsburgas "Penguins" – Ņūdžersijas "Devils" 5:0
Filadelfijas "Flyers" – Ņujorkas "Rangers" 0:2
Vašingtonas "Capitals" – Karolīnas "Hurricanes" 0:5
Bufalo "Sabres" – Monreālas "Canadiens" 0:2
Tampabejas "Lightning" – Floridas "Panthers" 3:4
Edmontonas "Oilers" – Minesotas "Wild" 2:5
Kalgari "Flames" – Kolorado "Avalanche" 1:4
Dalasas "Stars" – Anaheimas "Ducks" 5:0

Izmantotie resursi:
www.nhl.com
Foto: AP

1 2 41 komentārs

  +2 [+] [-]

, 2007-11-06 09:18, pirms 17 gadiem
Neatceros gadījumu, kad tik daudz sauso spēļu vienā kārtā.
Kas notiek ar Sabres? Neskatoties uz to abu zvaigžņu aizmainīšanu viņiem tak ir palicis sakarīgs sastāvs, bet nu viens zāģis seko otram. Lidijam kautkas pamtīgi jāštuko, lai tās lietas sāktu iet pareizajā virzienā.

     [+] [-]

, 2007-11-06 09:36, pirms 17 gadiem
Jā, šonakt tiešām bija iespēja gandrīz visiem vārtsargiem uzlabot savu statistiku. Patīkami, ka Krosbijs un Šastnijs guvuši pa diviem vārtiem.

     [+] [-]

, 2007-11-06 10:18, pirms 17 gadiem
Sabres ir izrauts mugurkauls (Drury, Briere) kas pa lielai daļai arī to rezultātu taisija.... šaubos vai šie šogad maz playoffos tiks...

     [+] [-]

, 2007-11-06 10:46, pirms 17 gadiem
b1tch:
" Kas notiek ar Sabres?.
Aha, bet kas notiek arī ar pīļiem šogad...?
Spraiga spēle bija NYR-FLY !
Jaga gols ! Nu vnk. nav komentāru ! Jau kuro reizi tas viņa asais, zemaisarga vilktais plaukstinieks nav ņemams... Efektīgi.

     [+] [-]

, 2007-11-06 11:11, pirms 17 gadiem
Dienas populārākais rezultāts 5:0. Joprojām vārtsargi rullē ! Jesssss, tas priecē !

     [+] [-]

, 2007-11-06 11:14, pirms 17 gadiem
Aizmirsu piebilst , - Korijam Stilmenam hettriks.

     [+] [-]

, 2007-11-06 11:21, pirms 17 gadiem
--als--

Kādas dienas atpakaļ gribēju teikt, ka baigi nepierasti bija redzēt Filadelfiju Atlantijas Divīzijas pirmajā vietā. Tai pat laikā vairāk kā neierasti bija redzēt Bufalo Ziemeļaustrumu Divīzijas pēdējā vietā !

     [+] [-]

, 2007-11-06 13:44, pirms 17 gadiem
Krosbijs iists zveers - peedeejaas 5 speelees 6+4!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-06 14:54, pirms 17 gadiem
"Ducks" turpina savus kāsienus un tas priecē.
Tāpat priecē "Canadiens" sakarīgā spēle šosezon.
Leklērs vispār šosezon monstrozi spēle. Ja iepriekš likās, ka tas ir komandas un trenera nopelns, tad tagad vairs tā neliekas.
Turpinot vārtsargu tēmu var teikt, ka Teodors palēnām sāk atgūties un Budajam vairs tik komfortabli nebūs. Acīmredzot, spēlēšana AHL Hosē "atvēra acis".
Nepavisam nepatīk "Capitals" spēles rezultāts. Ovi, jeb The GR8, varēja jau nu kādu "banku" iemest (uz šodienas spēli man bija lielas cerības uz viņu fantasy game sakarā).

     [+] [-]

, 2007-11-06 15:29, pirms 17 gadiem
Derētu sākt diskusiju par šīsnakts gaidāmajām spēlēm!
Man šīsnakts spēles, tā teikt, ļoti "iedvesmo":
Toronto-Otava - Battle of Ontario
Islanders-Rangers - Ņujorkas derbijs
Atlanta-Vašingtona - Pirmkārt, nozīmīga spēle no turnīra tabulas viedokļa, bet otrkārt būs labs duelis - Kovaļčuks pret Ovečkinu.
Katrā gadījumā būs ko skatīties šonakt!

     [+] [-]

, 2007-11-06 15:42, pirms 17 gadiem
Lefleer, gribeetu piebilst, ka shie 5:0 paraada, ka gan vaartsargi rullee, gan arii ar rezultativitaati viss kaartiibaa. Liels prieks, par Pitsburgu, domaaju, ka iemest 5 vaartus Brodeeram (Krosbijam 2 no tiem), un sagraut savas diviizijas komandu vienmeer ir patikami. Krosbijs rezultatiivaako speeleetaaju sarakstaa jau dala 2.vietu ar Iginlu.

     [+] [-]

, 2007-11-06 15:52, pirms 17 gadiem
--M9--

Čau, kā iet, - ar veselību viss O.K. ? Tas ir galvenais, jo pārējo nopirksi par naudu !!

Vakar vairākas komandas spēlēja savas Divīzijas ietvaros un izcīnija vērtīgas uzvaras. Daži rezultāti man patika, daži, ko tur liegties, ne visai. Jā starp citu, Sid the Kid, visai ņezametna jau pielavījies rezultatīvāko spēlētāju pašai augšdaļai. Izskatās, ka čalītis būs uzņēmis apgriezienus. Starp citu, tajā spēllē Brodērs tika nomainīts... Vairākiem vārtsargiem pērno sezonu varoņiem kaut kā šogad neiet..., vai ne ?

     [+] [-]

, 2007-11-06 15:56, pirms 17 gadiem
--borson99--

Ontārio kauja, - turēšu abus ( visus četrus ) īkšķus par Otavu, neesmu pārāk liels Toronto cienītājs. Jācer, ka Isles uzvarēs, nezinu, tikai kas stāvēs vārtos,,dzirdēju,ka Dipjetro traumēts, varbūt atkal nospīdēs Dubeļevičs.
Atlanta- Vašingtona, - šīs nu ir tās komandas, par kurām īpaši nekad neesmu sasprindzis, jācer, ka Vašingtona vinnēs.Šajā Divīzijā Karolīna var sākt justies jau diezgan komfortabli.

     [+] [-]

, 2007-11-06 16:09, pirms 17 gadiem
=Leflērs=

Jā, Dipjetro traumēts - "pateicoties" daudzu šī foruma dalībnieku "mīlulim" - Krosbijam, kurš sestdienas spēlē "ievilka" Rikam pa aci.
Es, savukārt, vairāk jutīšu līdzi Toronto - tomēr viņiem šī uzvara vairāk vajadzīga.
Kovaļčuka un Ovečkina duelis vnk automātiski nozīmē skaistus momentus.
Pie tam Ovečkinam droši vien būs ko teikt - viņš gribēs reabilitēties par šodienas kāsienu, iegūt labākas pozīcijas turnīra tabulā (pašlaik, pēc punktiem, dalīta pēdējā vieta konferencē) un arī "atriebties" par 5. oktobra spēli.

     [+] [-]

, 2007-11-06 16:13, pirms 17 gadiem
--borson99-

Viņam jau ar to aci muūždien bijušas problēmas, šķiet, ka kādu brīdi atpakaļ, acs traumas dēļ viņš diezgan ilgi nogulēja lazaretē, vai pat nebija tur kāda operācija ?
Foruma mīlulis gan taisnojās,ka tas esot bijis netīšām, it kā NYI aizsargs viņam esot uzsitis pa nūju, vai kkā tamlīdzīgi...

     [+] [-]

, 2007-11-06 16:25, pirms 17 gadiem
=Leflērs=

A ko citu viņš var pateikt?
Vienīgi dīvaini (drīzāk gan negodīgi) liekas, ka tiesneši piesprieda vien 2+2 soda minūtes. Tagad, kad visa līga vēršas pret "hedčekiem" un citām darbībām, kad pretinieks tiek traumēts ar rupju spēli, Krosbijs vnk nosēž 4 minūtes uz soliņa un ir O.K., kamēr Džonss, pēc tam kad izpildīja TĪRU spēka paņēmienu pret Beržeronu, divas spēles varēja sēdēt tribīnēs.

     [+] [-]

, 2007-11-06 16:27, pirms 17 gadiem
--> Lefleers
Chau, paldies viss ok, tajaa skaitaa arii ar veseliibu, paldies, ka apjautaajies. Jaa, tieshi taa - Krosbijs ne no kurienes ielauzies jau rezultatiivaako 3niekaa. Brodeers tika nomainiits, tachu taapat visus 5 golus ielaida tieshi vinjsh, vismaz Viikss ar dabuuja uzspeeleet... Taisniiba par vaartsargiem - dazham neiet, bet dazhiem iet kaa pa sviestu (kaut vai tas pats Lekleers), tas pats jau arii ir ar komandaam, kaut vai tevis piemineetais piemeers par filadelfiju un Bufalo, arii Atlanta savaa diviizijaa peedeejaa, arii Anaheimai, kura, izskataas, ka pashlaik nekaadi nespeej aizvietot Niidermaijeru un Selenni, necik spozhi neiet...

     [+] [-]

, 2007-11-06 16:31, pirms 17 gadiem
Par naakamajaam speeleem - domaaju, ka Otavai nevajadzeetu buut baigaam probleemaam, ja vien Toronto kaut ko radikaali nebuus pamainiijushi, Atlanta - Vashingtona, laikam tomeer buushu par Vashingtonu, Njujorkas derbijs - tajaa man nav izteiktu favoriitu, vaarbuut, ka Islanders panjem, lai gan Dipjetro savainojums arii noziimiigs faktors.

     [+] [-]

, 2007-11-06 16:31, pirms 17 gadiem
--borson99--

Ir divas lietas, - pirmkārt, kas atļauts Jupiteram, nav atļauts vērsim, tā teikt, daži ir vienlīdzīgāki, - otrs, - Džonsa izpildītais sp.paņēmiens pret Beržeronu NEBIJA tīrs. Paskaties atkārtojumā, ja netici, grūdiens mugurā ar abām rokām. Jau esam daudz te diskutējuši par šo tēmu, šādi sp. paņēmieni katrā spēlē ir kādi 2-3, šis bija tas gadījums, kad iestājās zināmas sekas, resp., Beržerons traumēts.

     [+] [-]

, 2007-11-06 16:34, pirms 17 gadiem
--M9--

Vai dzirdēji, ka Nīdermaijers trenējas ? Gan laikam vēl ne uz ledus, bet esot teicis, ka vēlākais līdz Ziemassvētkiem došot konkrētu atbildi par saviem nākotnes plāniem.Laikam noilgojies pēc hoķa...

     [+] [-]

, 2007-11-06 16:48, pirms 17 gadiem
--> Lefleers
Nu runas jau visaadas kliist. Tachu nebuutu slikti, ja vinjsh, redzot Anaheimas situaaciju, izdomaatu piepaliidzeet.
Par to speeka panjeemienu runaajot, tas tieshaam nebija tiirs, tas, ka taadi speelees tiek izpildiiti un it kaa nekas slikts nenotiek, nenoziimee, ka tas bija tiirs, vienkaarshi iznaaca, ka shoreiz sekas vareeja redzeet uz Berzheronu.

     [+] [-]

, 2007-11-06 16:52, pirms 17 gadiem
Nu, O.K., pieņemsim, ka nebija tīrs, tad kāpēc Džonsu soda, bet pārējos, kuri izpilda tādus spēka paņēmienus nē? Ka tik te atkal nesanāk situācija, ka tāpēc, ka viņš to izpilīja pret "vienlīdzīgāku" spēlētāju.

Un vēl runā, ka NHL ir "tīra" tiesāšana.

     [+] [-]

, 2007-11-06 16:59, pirms 17 gadiem
--> borson99
Taapeec, ka Berzherons guva diezgan nopietnu savainojumu. Te vairaak jaarunaa par pashas NHL prioritaateem, vaarbuut tik daudz nepiekasiities siikaakaam lietaam, bet vairaak pacensties ierobezhot shaadus, netiirus speeka panjeemienus (kaa jau Thrashers teica).

     [+] [-]

, 2007-11-06 17:03, pirms 17 gadiem
=M9=

Vienīgā NHL prioritāte ir naudas pelnīšana un tāpēc viņi cenšas pasargāt no savainojumiem lielākās "ienākumu mašīnas", par pārējiem viņiem ir pofigs.

Piem, ja kāds stipri viduvējs spēlētājs pielietotu tādu pašu spēka paņēmienu kā pret Beržeronu pret citu spēlētāju, nedomāju, ka kāds vispār izskatītu šo incidentu.

     [+] [-]

, 2007-11-06 17:14, pirms 17 gadiem
--> borson99
Un kaa tad vinji pasargaa no savainojumiem? Ar 2 speelju diskvalifikaaciju, kad jau taa ir sanaacis? Kaut kaa taa "pasargaashana"" iisti nesanaak, ar to ir jaaciinaas pirms tam, nevis tad, kad kaads vienreiz arii shaadi guust savainojumu. Par tavu peedeejo teikumu - iisti nevar saprast, bet, shkjiet, ka esi domaajis, ja savainojumu guutu kaads viduveejs speeleetaajs... Nez, shoreiz nepiekritiishu, man gan liekas, ka liigai "patiik" dot diskvalifikaacijas (shad tad taas ir bijushas diezgan neadekvaatas), un taada sekotu arii taadaa gadiijumaa, kaadu tu mineeji, vieniigi, vai tas ir risinaajums...

     [+] [-]

, 2007-11-06 17:28, pirms 17 gadiem
Sveiki visiem!

Kopumā jāpiekrīt borson99 pirmajam un otrajam postam.
Prieks par "Ducks" kāsienu un pārsteigums par Leklēru!

Šodien gaida interesantas cīņas - ar nepacietību gaidu ko rādīs pēdējo gadu divi labākie Krievijas (Eiropas?) hokejisti - Kovaļčuks un Ovečkins.

Kas attiecas uz "vienlīdzīgajiem", tad NHL, neapšaubāmi, "raskručivajet" un aizsargā "stārus" krietni vairāk nekā "parastos" spēlētājus un arī mani pārsteidz tas, ka Krosbijam nekas vairāk kā 4 minūtes netika piespriests.

     [+] [-]

, 2007-11-06 17:36, pirms 17 gadiem
--JM--

Kur tad Tu te tā pēkšņi uzradies ? Skolā biji, eksāmenus kārtoji, vai semināros svīdi ?? !!

     [+] [-]

, 2007-11-06 17:42, pirms 17 gadiem
Skolā gan, tikai vot eksāmenu un semināru gan nebija...

Izskatās, ka jums tāds panīkums diskusijās iestājies.

Par cik daži te jau spēlē Fantasy spēles (borson99) derētu sarīkot vienu tādu lokāla mēroga turnīru starp eSporta hokejmīļiem, tad te toč būtu garas, plašas, "sulīgas" un regulāras diskusijas

     [+] [-]

, 2007-11-06 17:50, pirms 17 gadiem
Tātad, kuri grib, lai pievienojas!
Visi iet uz: fantasygames.sportingnews.com
Ja nav profila, tad pieregojas un atrod līgu pēc šādiem parametriem:
Nosaukums: eSports.lv
Parole: ironman
Komandas nosaukumu lūgums rakstīt: Niks(eSporta) "Nosaukums" lai uzreiz var saprast kuram kura komanda.

     [+] [-]

, 2007-11-06 17:59, pirms 17 gadiem
Sveiks, Juri, tu arii uzradies... Taa jau ir ar taam diskusijaam, pamaz sheit esam.

     [+] [-]

, 2007-11-06 18:02, pirms 17 gadiem
=M9=

Tad aktīvāk ir jāveic "rekrutēšanas" darbs!
Kā jau teicu, ja piedalīsimies Fantasy čempī, tad oi kā te būs interesanti...

     [+] [-]

, 2007-11-06 18:10, pirms 17 gadiem
--> Juris
Pastaastiisi kaut ko vairaak, kaut kaads menedzheris vai kaa?

     [+] [-]

, 2007-11-06 18:17, pirms 17 gadiem
=M9=

Nu kkas uz to pusi: Tev ir iedoti 30 miljoni un ir jānokomplektē 7 spēlētāju sastāvs no NHL spēlētājiem - Centra uzbrucējs, 2 malējie, 2 aizsargi, vārtsargs un vienu papildus laukuma spēlētāju.
Par katru REĀLĀ spēlē izdarīto tavā komandā esošo spēlētāju darbību tiek aprēķināti punkti (var aiziet arī mīnusos). Uzvar tas, kuram to punktu vairāk...

     [+] [-]

, 2007-11-06 18:26, pirms 17 gadiem
--> Juris
Aaa, nu diezgan interesati vareetu buut, veelaak apskatiishos, kas un kaa... Cik speeleetaaju vajag tam turniiram?
1 2 41 komentārs