Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" bojāgājušo brāļu Gudro bēres translēs video tiešraidē

Andris Liepa
Andris Liepa

"Blue Jackets" bojāgājušo brāļu Gudro bēres translēs video tiešraidē
Džonijs Gudro, Foto: IS/Scanpix

Traģiskā autovārijā bojāgājušo hokejistu Džonija un Metjū Gudro bēres notiks 9. septembrī, vēsta ESPN.

Bēru ceremonija norisināsies Pensilvānijas štata Medijas apgabalā. Kolumbusas "Blue Jackets", kuru pirms bojāejas pārstāvēja Džonija Gudro, bēru ceremoniju savā mājas lapā rādīs tiešajā translācijā.

Džonijs un Metjū mira savas māsas Ketijas kāzu dienā. Viņi bija devušies izbraucienā ar divriteņiem, kad brāļus notrieca vīrietis vārdā Šons Higinss, kurš tiek turēts aizdomās par automobiļa vadīšanu alkohola reibumā.

Higinsa tiesas sēde ir pārlikta uz 13. septembri. Šādu lēmumu tiesnesis pamatoja ar Higinsa juristu lūguma, jo viņiem sagatavošanās procesā nepieciešams ilgāks laiks.

43 gadus vecais Higins šobrīd atrodas apcietinājumā un viņš tiek apsūdzēts divu personu nogalināšanā ar automobili, kā arī pārgalvīgā braukšanā un alkohola lietošanā pie stūres.

Džonijs Gudro, kuram nesen apritēja 31 gads, pirmās deviņas sezonas NHL pavadīja Kalgari "Flames", kas viņu 2011. gadā draftēja ar 104. numuru. Kanādas komandā amerikānis 602 spēlēs sakrāja 609 (210+399) punktus, bet pirms diviem gadiem pēc 115 (40+75) punktu sezonas kā brīvais aģents negaidīti pievienojās Kolumbusas "Blue Jackets", parakstot sezonu līgumu par 68.25 miljoniem ASV dolāru. Gudro pagājušajā sezonā ar 60 (12+48) punktiem 81 spēlē bija rezultatīvākais un arī dārgākais komandas spēlētājs un divu sezonu laikā 161 mačā tika pie 134 (33+101) punktiem.

Šogad Gudro ar ASV izlasi spēlēja pasaules čempionatā, astoņos mačos izceļoties ar 11 (3+8) punktiem. Piecos pasaules čempionātos viņam 40 spēlēs 43 (13+30) punkti un bronza 2018. gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...