Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Floridā viesosies Sida kompānija

Floridā viesosies Sida kompānija
Foto: AP

Šonakt plkst. 2.30 Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli aizvadīs latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētais klubs Floridas "Panthers", kas savā laukumā uzņems Austrumu konferences līdervienību Pitsburgas "Penguins" ar Sidniju Krosbiju priekšgalā.

Ceļgala savainojuma dēļ Krosbijs izlaida gandrīz ceturtdaļu no sezonas un laukumā atgriezās tikai iepriekšējā "Penguins" spēlē pret Tampabejas "Lightning", kurā pingvīni uzvarēja ar 2:0. Pats Krosbijs šajā mačā izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, tomēr viņa sniegums vēl nebija ideāls.

"Atgriezties vienmēr ir patīkami, taču pats jūtu, ka mans sniegums vēl ir tālu no optimālā. Man bija lieliskas iespējas gūt vārtus, tomēr es tās neizmantoju. Hokejā tādas lietas notiek. Pēc sešām ar pusi nedēļām, kuras izlaidu savainojuma dēļ, esmu mazliet ierūsējis," pēc spēles pret "Lightning" atzina pats Krosbijs.

Sida prombūtnes laikā lielisku sniegumu demonstrēja krievu uzbrucējs Jevgeņijs Malkins, kurš pelnīti tika atzīts par februāra pirmo zvaigzni. Februārī Malkins 14 aizvadītajās spēlēs guva deviņus vārtus un atdeva 17 rezultatīvas piespēles (26 punkti). Pēdējā spēlētāju pāreju dienā "Penguins" veica vienu no skaļākajiem šīs sezonas darījumiem, no Atlantas "Thrashers" iemainot slovāku uzbrucēju Marianu Hossu. Līdz ar Sida atgriešanos, "Penguins" uzbrukums kļuvis vēl bīstamāks.

Lai apturētu "Penguins" uzbrukumu, "Panthers" aizsardzībai nāksies krietni pasvīst. Pēc pēdējām divām spēlēm Floridas faniem tieši par aizsardzību būtu vismazākās galvassāpes, jo "Panthers" ar identisku rezultātu 1:0 pieveica Ņujorkas "Islanders" un Bostonas "Bruins". Lielisku sniegumu šajos mačos nodemonstrēja "Panthers" rezerves vārtsargs Kreigs Andersons, kurš abās spēlēs kopā atvairīja visus 83 pretinieku metienus. Fantastisks sniegums.

Veiksmīgajai "Panthers" spēlei aizsardzībā liels ir arī Kārļa Skrastiņa nopelns, kurš pēc iemainīšanas no Kolorado "Avalanche" kļuvis par vienu no Floridas kluba aizsardzības balstiem. Mačā pret "Islanders" mūsu dzelzs vīrs bloķēja deviņus(!) metienus, tādējādi lielā mērā atvieglojot arī Andersona darbu Floridas vārtos. Cerēsim, ka šīs nakts spēlē Skrastiņš nopelnīs savu pirmo rezultativitātes punktu jaunajā komandā.

Šajā sezonā abas komandas savā starpā spēlējušas trīs reizes un visās uzvarējis "Penguins" klubs (3:2, 3:1 un 3:0). Protams, ka Floridas hokejisti šo bēdīgo statistiku vēlēsies uzlabot, tāpēc "Panthers" mājvietā "BankAtlantic Center" mūs sagaida visnotaļ interesanta cīņa.

betway.com prognozes.
1 "Panthers" uzvara 2.45
X neizšķirts 4.00
2 "Penguins" uzvara 2.35

Austrumu un Rietumu konferences kopvērtējuma tabula

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2008-03-06 18:34, pirms 17 gadiem
Te būs smagi

     [+] [-]

, 2008-03-06 18:46, pirms 17 gadiem
nezinu kaadeelj, bet liekas ka kakjiem buus pamatiigs zaagis!!! cereesim uz preteejo!

     [+] [-]

, 2008-03-06 18:46, pirms 17 gadiem
nja panteras vinnes un skrastinam gols+ izsists no ierindas crosby, buutu labi

     [+] [-]

, 2008-03-06 19:11, pirms 17 gadiem
javinne skrastin iemet golu un pats galvenais lai panthers uzvar

  -2 [+] [-]

, 2008-03-06 19:15, pirms 17 gadiem
vispār jau 93. kādu punktu jau vajadzētu paņemt, vārtsargam tgd būs dubults stimuls darboties, kaut gan ar lielākas bailes kād kļūd pieļaut

  -1 [+] [-]

, 2008-03-06 20:10, pirms 17 gadiem
kaada veel "Sida kompaanija"!?? tad jau drizaak Malkina kompaanija!!
Sids jau sen atrodas Malkina enaa!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-06 22:38, pirms 17 gadiem
--> JF
Nu jaa, kameer Krosbijam trauma, tikmeer atrodas eenaa? Var piekrist earnhardt.
Vispaar pashlaik es teiktu - Sida un Malkina kompaanija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja