Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Capitals" uzvar, "Red Bull" zaudē

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Ar dažādām sekmēm kārtējās spēles Austrijas "Erste Bank EHL" čempionātā aizvadījuši Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Viktora Ignatjeva Vīnes "Capitals" tika pie uzvaras, bet Oskara Cibuļska Zalcburgas "Red Bull" cieta neveiksmi.

Vīnes "Capitals" izbraukumā pārliecinoši ar 4:0 uzveica Ļubļanas "HDD Tilia Olimpija" hokejistus. Uzvarētāju sastāvā ar trim rezultativitātes punktiem (1+2) izcēlās Pols Hīlijs. Viktors Ignatjevs turpina ārstēt savainojumu un šajā spēlē nepiedalījās.

Citā mačā Oskara Cibuļska pārstāvētā Zalcburgas vienība "Red Bull" viesos ar rezultātu 3:4 piekāpās Lincas "Liwest Black Wings". Uzvarētāju rindās ar hat-trick izcēlās Markuss Matiasons, bet zaudētāju labā divus vārtus guva Matiass Tratnigs. Cibuļskis ar rezultativitāti neizcēlās un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Nākamos mačus Vīnes un Zalcburgas klubi aizvadīs 7. oktobrī.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at