Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Zeterbergs: "Visa sērija bijusi neticama"

Zeterbergs: "Visa sērija bijusi neticama"
Henriks Zeterbergs ar Kona Smita kausu kā pēcsezonas vērtīgākajam spēlētājam
Foto: AFP

Pēc uzvaras NHL Stenlija kausa izcīņā spēli komentēja Detroitas "Red Wings" spēlētāji, kuri fināla sestajā spēlē izbraukumā ar 3:2 pieveica Pitsburgas "Penguins" hokejistus.

Komandas kapteinis Niklass Lidstrēms: "Šī ir lieliska sajūta. Liels sasniegums visai komandai, īpaši šī atbildes spēle. Protams, jāizceļ Henriks Zeterbergs, kurš bijis spīdošs gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, provocējot sodus un gūstot vārtus. Arī Pavels Dacjuks bija lielisks, tāpat kā vārtsargs Kriss Osgūds."

"Visa sērija ir bijusi neticama," atzina NHL izslēgšanas spēļu vērtīgākais spēlētājs Henriks Zeterbergs. "Bija grūti, kad zaudējām iepriekšējā spēlē, taču mēs cīnījāmies un šodien spēlējām neticami. Galvenais ir turpināt spēlēt un laukumā darīt pareizās lietas, nepārcensties un nedarīt pārāk daudz. Vienkārši jādodas laukumā un jāspēlē sava spēle, cerot, ka ar to pietiks. Šodien pietika."

Vārtsargs Kriss Osgūds arī paslavēja pretinieku komandu:" Tas nekad nav bijis viegli. Šī ir sporta trofeja, kuru iegūt ir visgrūtāk. Pitsburga ir lieliska, jauna komanda un rādīja tādu sniegumu, ar kuru mēs varējām tikt galā. Viņi ir ļoti talantīga komanda, turējās līdz pašām beigām, nevienu brīdi neatlaidās. Lieliski sērijā bija Niklass Kronvals, Jirži Hadlers, Pavels Dacjuks. Tāpat arī Niklass Lidstrēms, par kuru nekad nav iespējams pateikt visu. Pēc iepriekšējās spēles mūsos nebija panikas un viņš tam bija galvenais iemesls."

"Tas bija lieliski. Mums ir lieliski spēlētāji un mēs smagi cīnījāmies visu gadu," noslēgumā atzina treneris Maiks Bebkoks. "Jau trīs gadus esam bijuši labs hokeja klubs un, kad mums ir mūsu līderi kā Lidstrēms, Zeterbergs, Drapers, Čelioss, esam diezgan īpaša komanda. Nevar nepieminēt arī Darenu Helmu, kurš šonakt nevarēja spēlēt ceļa savainojuma dēļ. Viņš deva mums ceturto maiņu, kas iepriekš nebija pārāk laba. Un, protams, Kriss Osgūds, kurš tiešām ir uzlabojis savu sniegumu. Pateicoties viņam mēs šeit esam un esam ieguvuši kausu."

Saistītais raksts: Detroita iegūst Stenlija kausu

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -1 [+] [-]

, 2008-06-05 15:25, pirms 16 gadiem
Nu jā vienmēr kad tu uzvari liekas ka tas viss ir neticami!

     [+] [-]

, 2008-06-05 15:31, pirms 16 gadiem
uzvarēja pieredze- DETROITA

pēc pāris gadiem jaunā Pitsburga neapšaubāmi būs labākā komanda līgā

  -1 [+] [-]

, 2008-06-05 15:33, pirms 16 gadiem
Nezin, kurš tituls jau Lindtremam šis jau ir

  +1 [+] [-]

, 2008-06-05 15:33, pirms 16 gadiem
veelvienreiz apsveicu, bija pelnijushi Pitasburga ar lieliski nospeleja, naakamajaas sezonaas buus nopietns speeks

  +4 [+] [-]

, 2008-06-05 15:44, pirms 16 gadiem
4.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-05 15:44, pirms 16 gadiem
Alpha_dog rakstīja: uzvarēja pieredze- DETROITA

pēc pāris gadiem jaunā Pitsburga neapšaubāmi būs labākā komanda līgā


Jaunajai Pitsburgai būs visai grūti noturēt visas savas zvaigznes algu griestu dēļ. Gan Krosbijs, gan Flerī, gan Malkins, gan Stāls noteikti gribēs saņemt lielu kāpostu un Pitsburgai var pietrūkt vietas zem algu griestiem, lai apmierinātu visu šo un vēl citu spēlētāju prasības. Turklāt visticamāk jau vasarā no komandas aizies Hossa, kas tika paņemts speciāli priekš play-off (neatminos, kas ir ar Gončaru).

  +3 [+] [-]

, 2008-06-05 15:47, pirms 16 gadiem
Nu, ja Malkins vēl progresēs, Stāls izrāpsies no bedres, bet Krosbijs kļūs vēl labāks, tas būs fenomenāls spēks Pitsburgai. Neskatoties uz to, ka proporcionāli pret aizvadīto spēļu skaitu Krosbijs savāca daudz punktus, domāju, ka viņam bija zināms kritums šajā sezonā. Tā saucamais otrgadnieka sindroms izpaudās nevis otrajā, bet trešajā sezonā.

  +4 [+] [-]

, 2008-06-05 15:47, pirms 16 gadiem
Viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem NHL skaistas spēlēs bbija labi ka
Red Wings vinēja jaaa !

  +4 [+] [-]

, 2008-06-05 15:54, pirms 16 gadiem
Paskatījos situāciju Pitsburgā. Uz nākamo sezonu līgumi ir tikai 11 no pašreizējajiem pamatsastāva spēlētājiem. Līgumi vasarā beidzas Hossam, Robertsam, Ītonam, Melounam, Larakam, Rūtu, Orpīkam, Dupuī, Bīčam, Hallam, Konklinam un vēl veselai virknei spēlētāju, kas visi būs UFAs. Tālāk ir vēl trakāk, jo uz aiznākamo sezonu līgumi ir tikai Gončaram, Vitnijam, Krosbijam, Letangam un vairākiem jaunajiem prospektiem, no kuriem vēl neviens nav debitējis NHL. Jau šogad Pitsburgai būs jādomā par līgumu ar Flerī (RFA), bet nākamgad gan Malkins, gan Stāls prasīs jaunus līgumus. Būs smagi...

  +2 [+] [-]

, 2008-06-05 15:58, pirms 16 gadiem
Who_cares rakstīja: Paskatījos situāciju Pitsburgā. Uz nākamo sezonu līgumi ir tikai 11 no pašreizējajiem pamatsastāva spēlētājiem. Līgumi vasarā beidzas Hossam, Robertsam, Ītonam, Melounam, Larakam, Rūtu, Orpīkam, Dupuī, Bīčam, Hallam, Konklinam un vēl veselai virknei spēlētāju, kas visi būs UFAs. Tālāk ir vēl trakāk, jo uz aiznākamo sezonu līgumi ir tikai Gončaram, Vitnijam, Krosbijam, Letangam un vairākiem jaunajiem prospektiem, no kuriem vēl neviens nav debitējis NHL. Jau šogad Pitsburgai būs jādomā par līgumu ar Flerī (RFA), bet nākamgad gan Malkins, gan Stāls prasīs jaunus līgumus. Būs smagi...

tieshaam smagi !!!
Slēpts komentārs: buuvnieks

  +3 [+] [-]

, 2008-06-05 16:50, pirms 16 gadiem
Pilnīgi piekrītu Henrikam Zeterbergam, lai veicas viņam arī turpmāk! Kona Smita trofeju tiešām ir pelījis, vieni vārti pret "Avalanche" spin-o-rama ir ko vērti!

  +4 [+] [-]

, 2008-06-05 17:21, pirms 16 gadiem
Datsjukam un Osgudam rīt sāpēs galva, abi tā ļurkāja aliņus virsū uz šampja Mellon Arenas koridoros, ka izput laukā !

  +2 [+] [-]

, 2008-06-05 23:17, pirms 16 gadiem
Es mīlu Detroitu!

Jau pirms "play-off" uzskatīju "Red Wings" par galvenajiem favorītiem, un manas prognozes apliecinājās, bet vēl lielāks prieks par Zeterberga spēli, kurš bija pelnījis saņemt Kona Smita balvu, jo vienkārši bija labākais Viens no labākajiem momentiem, kurš palicis atmiņā, ir tas kā Henriks nobloķēja Krosbiju un praktiski atņēma Pitsburgai cerības uz izlīdzinājumu sērijā.
Cepums arī Osgūdam par augstākās klases sniegumu visu "paly-off" spēļu laikā