Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Mudbugs" zaudē Teksasā

"Mudbugs" zaudē Teksasā
Kārlis Zirnis

Centrālajā hokeja līgā (CHL) jau trešo zaudējumu play-off ceturtdaļfināla spēlē piedzīvojis Kārļa Zirņa pārstāvētais klubs Bosjē-Šrevportas "Mudbugs", kas izbraukumā ar 2:3 piekāpās Teksasas "Brahmas" komandai.

"Brahmas" pirmajā un otrajā trešdaļā guva pa vieniem vārtiem, bet trešā perioda astotajā minūtē "Mudbugs" vienus vārtus atguva (1:2). Pēc nepilnām sešām minūtēm laukuma saimnieki guva arī trešos vārtus. Lai gan pēc 20 sekundēm "Mudbugs" panāca 2:3, tomēr uz ko vairāk viesi nebija spējīgi.

Kārlis Zirnis ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Sērijā rezultāts kļuvis jau 3:0 "Brahmas" kluba labā. Ceturtdaļfinālā sērija ritēs līdz vienas komandas četrām uzvarām. Nākamo spēli abas komandas aizvadīs jau naktī uz svētdienu turpat Teksasā.

Izmantotie resursi:
centralhockeyleague.com