Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Andrejam Zaķim un Lailai Štoltei

Andrejam Zaķim un Lailai Štoltei
Laila Štolte

No 10. līdz 16. martam Ventspils Olimpiskā centra ledus hallē notiks pasaules čempionāts hokejā 1. divīzijā sievietēm. Mūsu pretinieces būs Norvēģijas, Čehijas, Francijas, Slovākijas un Kazahstānas hokejistes. 7. martā Ventspilī Latvijas izlase aizvadīs pēdējo pārbaudes spēli ar Franciju.

Šodien "Latvijas Radio 1" raidījumā "Piespēle" vieosies Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Andrejs Zaķis un izlases kapteine Laila Štolte. Raidījuma sākums plkst. 18.30 un to vadīs Gunārs Jākobsons.


Kas paveikts gatavošanās procesā, kādā sastāvā latvietes spēlēs un kādas ir izredzes? Uzdododiet savus jautājumus, ierakstot tos komentāriem paredzētājā sadāļā. Tālruņi studijā: 67222888 un 67225599.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-05 12:02, pirms 17 gadiem
Smuka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-05 14:13, pirms 17 gadiem
Jautājumi Zaķa k-gam:
Kā noprotu, turnīra favorītes viennozīmīgi ir Kazahstānas hokejistes, pārējās izlases ir vairāk vai mazāk līdzvērtīgas, līdz ar to jautājums: vai ir kas zināms vairāk par pārējo pretinieču reālajiem spēku samēriem un to stiprajām/vājajām vietām? Kura no šīm izlasēm (Kazahstānu neskaitot) ir visneērtākais Latvijas izlases pretinieks?

Jautājumi izlases kapteinei:
Kā būtu Latvijas izlasei jāspēlē, lai tomēr gūtu pozitīvu rezultātu pret Kazahstānu? Vai tas vispār ir reāli?
Pirmais pretinieks Norvēģija - kādas ir atmiņas par iepriekšējām spēlēm pret norvēģietēm? (kādu hokeju viņas spēlē un cik ērts pretinieks mūsu izlasei)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja