Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vai "karaļi" apdzēsīs "liesmas"?

Vai "karaļi" apdzēsīs "liesmas"?
"Kings" uzbrukuma līderis
Anže Kopitars.

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēli aizvadīs uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētais klubs Losandželosas "Kings", kuri mērosies spēkiem ar citu Rietumu konferences vienību Kalgari "Flames".

Kalgari "Flames" pēdējās spēles aizvada spīdoši un, lai viņu degsmi (liesmas) apdzēstu Losandželosas klubam lietā vajadzēs likt visus savus trumpjus. Šīs nakts viesi uzvarējuši 7 no 8 pēdējam spēlēm izbraukumā, kā arī jauno gadu iesākusi ar četrām uzvarām pēc kārtas. Liels iemesls šādam Kalgari sniegumam ir Džeroms Iginla, kurš ir komandas līderis un cīņā saucējs. Iginla visas līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ir otrajā vietā ar 57 rezultativitātes punktiem (31+26).

Kalgari vienības līderis izteicās, ka uzvaras turpinās nākt:"Mums bija lielisks mēnesis (Decembris) un domāju, ka mēs turpināsim uzvarēt. Kā komanda mēs pilnveidojamies līdz ar katru spēli, lai atrastu ceļus kā uzvarēt sīvu spēļu galotnēs, kas mums neizdevās agrāk šajā sezonā."

Vel grūtāku "Kings" darbiņu padara "Flames" vārtsarga Mika Kiprusofa iespētais izbraukuma pēdējas 9 spēlēs – 8 uzvaras. Arī procents ar kādu somu vārtu vīrs atsit pretinieku raidītos šāviņus nav no mazajiem – 89%. Pretējā laukuma pusē visticamāk vietu vārtos ieņems Džeisons Labarbera, kura statistikas rādītāji ir vēl labāki kā sāncensim – 91% atvairīto metienu.

Losandželosas "Kings" treneris Maiks Kraufords izteicies, ka komandai ir visas izredzes uz uzvaru gaidāmajā spēlē. "Mūsu puišiem ir pārliecība par viņu spējām gūt vārtus un atgriezties uz uzvaru ceļa," par saviem hokejistiem pārliecināts ir treneris.

Tiesa, Losandželosas "Kings" nevar lepoties ar augstu vietu Rietumu konferencē un neskatoties uz savu labo sniegumu pēdējās spēlēs "karaļi" ierindojās pēdējā pozīcijā. Iepriekšējas piecas spēles parādījušas, ka Raita Ivanāna klubs ir uz viļņa, jo rezultāti ir acīmredzami un tīkami – pēdējās četrās spēlēs trīs uzvaras un zaudējums, ceturtdien sīvā spēlē 3:4 pret Kolumbusas ”Blue Jackets”. Arī Raitis Ivanāns nav klusējis un šajās spēlēs katrā pa reizei izvicinājis dūres ar pretinieku komandu policistiem.

”Kings” rindās rezultatīvākie spēlētāji ir slovēņu uzbrucējs Anže Kopitars, kura konta 39 punkti (16+23) un Dastins Brauns, kuram 35 (20+15). Komandas kodolu pārsvarā veido jaunie spēlētāji un arī līderu lomās iejutušies tieši viņi. Losandželosas kluba struktūra uz doto mirkli izskatās ar skatu nākotnē vērsta, bet cerēsim uz uzvaru šonakt.

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

     [+] [-]

, 2008-01-05 14:26, pirms 17 gadiem
Protams. Tur pat nav šaubu!

     [+] [-]

, 2008-01-05 15:08, pirms 17 gadiem
Šaubas kā reiz ir un pamatīgas.
Viss atkarīgs kā tiks neitralizēts Iginla. Ja viņš tiks "izslēgts", tad izredzes uzvarēt ir krietni lielākas.

Ivanānam ar' ir vērā ņemams pretinieks - Eriks Godards.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-05 16:09, pirms 17 gadiem
=Juris=
Jā, cerams, ka Godarts neieradīsies uz spēli džemperī un botās...
Kamaleri kādu laiku nav spēlējis, kāda trauma, vai kritis Krauforda nežēlestībā?
Līdz šim nav apstiprinājušās ziņas par Kudžo. Acīm redzot tomēr kādā posmā ziņas varbūtības forma nomainījusies pret apgalvojuma formu. Bet varbūt ir līdzīgi kā bija ar Ozo- vienošanās panākta, bet līdz oficiālam apstiprinājumam pagāja krietns laiks. Katrā ziņā, lai pārliecinātos, ka es nemurgoju, tieši tagad pa Viasat Sport (retranslē NASN) rāda Stars- Wild spēles atkārtojumu un 3.periodā (nevis kā iepriekš minēju Penguins- Toronto spēlē) krievu komentētājs šo faktu minēja apgalvojuma formā.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-05 16:37, pirms 17 gadiem
b2

Kamijam ir ribu trauma, kas izskatās nopietna.
Kudžo gan jau atradīs komandu (ja pats gribēs spēlēt)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja