Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tribuncovam piespēle uzvarā Timro

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Tribuncovam piespēle uzvarā Timro
A. Tribuncovs, MoDo Hockey
Foto: ScanPix

Zviedrijas "Elitserien" hokeja līgas 34. kārtas mačā ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Atvars Tribuncovs, palīdzot Ērnšeldsvīkas "MoDo Hockey" izbraukumā ar 6:3 pārspēt "Timra IK" hokejistus.

Lai arī uzbrukumā dominēja mājinieki (metienu attiecība 36:19), tomēr Ērnšeldsvīkas kluba hokejisti bija daudz precīzāki, realizējot gandrīz trešo daļu no savām izdevībām. Rezutatīvākais "MoDo Hockey" rindās ar četriem rezultativitātes punktiem (2+2) bija Andreass Salomonsons. Vienus no vārtiem viņam palīdzēja gūt Atvars Tribuncovs, kurš padalījās ar rezultatīvu piespēli.

Vēl Tribuncovs laukumā pavadītajās 25 minūtēs un 38 sekundēs izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divminūšu noraidījumu, kas 41 sekundi vēlāk viņa komandai maksāja zaudētus vārtus, bet spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Savukārt Rodrigo Laviņa pārstāvēta "Sodertalje" vienība savā laukumā slēdza miera līgumu ar "Linkopings HC" – 2:2. Laviņš šajā mačā nepiedalījās.

Izmantotie resursi:
www.hockeyligan.se