Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Latgalei" sausā uzvara pret "Rīga/Profs-18"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Latgalei" sausā uzvara pret "Rīga/Profs-18"
DHK Latgale hokejisti

Latvijas Atklātā Hokeja čempionātā vienīgajā šīs dienas mačā DHK'' Latgale'' ar 3:0 savā arēnā apspēlēja ''Rīga/Profs-18'' komandu. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Alberts Bolušs.

''Latgale'' ar 1:0 uzvarēja pirmo periodu, otrajā vārti netika gūti, bet trešajā rīdzinieku vārtos ielidoja vēl divas ripas, tātad 3:0 uzvara ''Latgalei''. Divi vārti un viena rezultatīva piespēle Albertam Bolušam, bet vieni vārti un divas piespēles Eduardam Bullītim, savukārt pie diviem punktiem par rezultatīvām piespēlēm šodien tika Egidijus Baugba.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā ''Latgale'' ar septiņām uzvarām 13 mačos ieguvusi 22 punktus, kas pašreiz dod otro vietu turnīra tabulā. Par diviem punktiem vairāk ir ''Liepājas Metalurgam 2'', bet ''Rīga/Profs-18'' astoņās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras un ar septiņiem punktiem ieņem priekšpēdējo 5. vietu.

Izmantotie resursi:
lhf.lv

     [+] [-]

, 2009-11-04 22:12, pirms 15 gadiem
Man tāda sajūta, ka džeki, kas ārā spēlē ielas hokeju, pie tam normāli, varētu spēlēt LAČ līmenī.

  +2 [+] [-]

, 2009-11-04 22:18, pirms 15 gadiem
burbulīte rakstīja: Man tāda sajūta, ka džeki, kas ārā spēlē ielas hokeju, pie tam normāli, varētu spēlēt LAČ līmenī.
tik ļoti traki jau nav, taču domāju, ka varētu gan..

  +4 [+] [-]

, 2009-11-04 22:31, pirms 15 gadiem
Biju viena spēlē, džekiem no ielas nekas nespīd... Nav jau tik trāki krč

  -4 [+] [-]

, 2009-11-04 22:41, pirms 15 gadiem
Bolušs ir 91. gads tiesa gan U-18 viņš manuprāt pat starp tuvākajiem kandidātiem nebija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-11-04 23:02, pirms 15 gadiem
burbulīte rakstīja: Man tāda sajūta, ka džeki, kas ārā spēlē ielas hokeju, pie tam normāli, varētu spēlēt LAČ līmenī.
Savu komandu izveidot noteikti varētu, bet apslidot gan viņus apslidotu jebkuras komandas sliktākais spēlētājs un vēl uz VIENAS KĀJAS ATPAKAĻGAITĀ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: PizzaMAN

  -1 [+] [-]

, 2009-11-04 23:50, pirms 15 gadiem
ko jūs bļa man tagad te diršat!? visi tik gudri, tik viena lieta kā dirsties mākat! kāpēc tad neejat un paši nespēlējat! tik zinat kā pie kompja sēžot aliņu lakt...par vēl dažiem labiem neteikšu neko...palasot viņu komentus esmu 100% pārliecināts, ka tur pie kompja sēž kāds 4.-5.klases urlēns!!! sākumā VISMAZ aizejiet un noskatieties kādu spēli un tad varēsim parunāt par līmeņiem pagalmā! ja mēs te visi tādi baigie spēlētāji, tad kāpēc Latvijā ir tikai viena profesionāla komanda kas spēlē KHL un kāpēc mēs nevaram savākt vismaz 2 līdzvērtīgas izlases!
ATBILDE...tapēc, ka ir tik vien tas kā smirdīgs tūpļu bars, kas nodirš visu un visus, bet paši pat nevar piecelties no krēsla!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-11-05 05:48, pirms 15 gadiem
OraaLjeits rakstīja: ko jūs bļa man tagad te diršat!? visi tik gudri, tik viena lieta kā dirsties mākat! kāpēc tad neejat un paši nespēlējat! tik zinat kā pie kompja sēžot aliņu lakt...par vēl dažiem labiem neteikšu neko...palasot viņu komentus esmu 100% pārliecināts, ka tur pie kompja sēž kāds 4.-5.klases urlēns!!! sākumā VISMAZ aizejiet un noskatieties kādu spēli un tad varēsim parunāt par līmeņiem pagalmā! ja mēs te visi tādi baigie spēlētāji, tad kāpēc Latvijā ir tikai viena profesionāla komanda kas spēlē KHL un kāpēc mēs nevaram savākt vismaz 2 līdzvērtīgas izlases!
ATBILDE...tapēc, ka ir tik vien tas kā smirdīgs tūpļu bars, kas nodirš visu un visus, bet paši pat nevar piecelties no krēsla!!!
+10
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-05 23:13, pirms 15 gadiem
ansis123 rakstīja: Es vasaraas ar comiem uz briiziem ielu hoki uzraujam, tagad jau domaajam dibinaat amatieru komandu lai uzspeeleetu prieka peec..

80% no mums knapi turaas uz slidaam, taa knapi bremzeet prot, 20% pat slidas nepieder, tacu saaksim vienalga speeleet hoki. Domaaju kaadaa liigaa pieteikties, vareetu NAHL, bet ja taa kaartiigi padomaa, kapec ne LAC? Tads pats amatietu un junioru teatris vien ir. Domaaju ka mieriigi vismaz pamatsezonu vareetu uzvareet jo mes uz laukuma esam ka zveri mes trakosim un visus izvarosim..

Domaaju komandu nosaukt par ,, Sarkanaam Cuukaam '' - izklausaas super!'

Speles varetu spelet kaut vai Lido atputas centra, jo ziemaas tur aaraa ir ledus, ja nav ziema un nav ledus paluugsim lai Kalvitis musu ledus iri nosponsore, jo tas dos vina deliem iespeju uzraut ar mums, paarstaaveet Sarkanaas Cuukas!

Sezonas abonomentus pardosim par 1000LS, iejas biletes par 1LS, protams bomziem un berniem zem 7. gadiem dosim ieeju par briivu!

Kas par? Un kas grib pievienoties? Rakstiet man!
Baigi asprātīgais esi, Ansi!
Davaj uztaisi savas Cūkas- komandu ar rozā krekliem un P*mpi kā logo !
Baigi gudri teikt- amatieru un junioru teātris, davaj parādi kaut vienu amatieri virslīgā, tur pat ir spēlētāji, kas spēlējuši LV izlasē.
Šitie visi Anši h*janši jau zb pēc katras spēles komentāros d*rst, kāds LAČ sūdīgs līmenis, labāk aizejiet uz KHL un arī pasakiet, ka tur auni spēlē, jo viņi nav NHL