Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs un Reķis sezonu iesāk rezultatīvi

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vasiļjevs un Reķis sezonu iesāk rezultatīvi
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.raymondtellers.nl

Ar savstarpēju spēli Vācijas hokeja līgas (DEL) jauno sezonu uzsākušas divu Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Arvīda Reķa Volfsburgas "Grizzly Adams" savā laukumā uzņēma Herberta Vasiļjeva pārstāvēto Krēfeldes klubu "Pinguine". Uzvaru ar rezultātu 4:3 izcīnīja mājinieki, bet rezultativitātes punktus nopelnīja abi mūsu hokejisti.

Spēles pirmā trešdaļa aizritēja ar nelielu Krēfeldes vienības pārsvaru, par ko arī liecināja tablo pēc nospēlētām 20 minūtēm – 2:1 par labu "Pinguine". Otros pingvīnu vārtus guva Herberts Vasiļjevs.

Turpretim spēles 2. periodā viesi sapelnīja daudz soda minūšu un ļoti bieži bija spiesti spēlēt mazākumā. "Grizzly Adams" hokejisti izmantoja divus skaitliskos vairākumus – vispirms pēc Arvīda Reķa un Kaja Hospelta piespēlēm izlīdzinājumu panāca Pīters Sarno, bet dažas minūtes vēlāk Volfsburgas klubu jau vadībā izvirzīja Džeisons Ulmers.

Spēles 3. perioda 41. sekundē Rihards Pavļikovskis panāca 3:3, bet nepagāja ne piecas minūtes, kad laukuma saimniekiem jau bija izdevies atkarot vadību. Spēles galarezultāts – 4:3 "Grizzly Adams" labā; uzvaras vārtus guva Maiks Grīns.

Kā jau minēts Vasiļjevs šajā mačā izcēlās ar vārtu guvumu. Bet pēdējā trešdaļā viņš arī nopelnīja disciplināro sodu (5+20 minūtes) par bīstamu spēli ar augstu paceltu nūju. Mūsu uzbrucēja lietderības koeficients – plus divi.

Savukārt Reķa kontā viena rezultatīva piespēle un negatīvs lietderības koeficients -1.

Izmantotie resursi:
www.del.org

  +6 [+] [-]

, 2009-09-04 23:32, pirms 15 gadiem
Vasiļjevs malacis, ikspēles gols jau kā ikdiena.

  +3 [+] [-]

, 2009-09-04 23:52, pirms 15 gadiem
teemusalami rakstīja: Vasiļjevs malacis, ikspēles gols jau kā ikdiena.
abi mūsējie malači

     [+] [-]

, 2009-09-05 08:44, pirms 15 gadiem
Easton77 rakstīja: abi mūsējie malači
jā, jā - un pretinieki kabači