Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Šedens: "Izlasē brīvu vietu nav"

Šedens: "Izlasē brīvu vietu nav"
Somijas izlases hokejisti
Foto: AP

Somijas hokeja izlases galvenais treneris Dags Šedens intervijā stāsta par izlases komplektāciju un iespējamām sastāva izmaiņām.

"Mēs izdarījām visu, ko varējām, lai nokomplektētu pienācīgu komandu," atzīst Šedens. Tāpat viņš uzteic komandas ģenerālmenedžeri Jari Kurri: "Viņš visu gadu kontaktējās ar NHL spēlētājiem, tāpat pastāvīgi novēroja situāciju ar hokejistiem, kuri spēlē vietējā čempionātā vai citās Eiropas līgās. Viņa darbs ir augstākā profesionālisma paraugs."

Taujāts par mazo NHL spēlētāju skaitu komandā Šedens stāsta: "Mēs nevienam neaizvērām izlases durvis, taču arī nemetāmies nevienu pierunāt. Komanda ir nokomplektēta labi, mēs ceram pacīnīties par medaļām. Galu galā, NHL nav vienīgā vieta, Somijā ir pietiekoši kvalificētu spēlētāju. Viņi ir pieprasīti ne tikai aiz okeāna, bet arī citās stiprās līgās – Krievijā, Zviedrijā. Un pieredzes mums netrūkst."

Šedens arī atzīst, ka izlasē nevienam brīva vieta nav atstāta: "Es un mani kolēģi vēlam veiksmi tiem, kuri piedalās Stenlija Kausa izcīņā. Runāt par iespējamo pievienošanos izlasei būtu nekorekti pret viņiem, tāpat arī nedaudz nekorekti pret spēlētājiem, kuri jau ir brīvi un piekrita braukt, un trenēties kopā ar izlasi. Neaizmirstiet, ka mums ir Tēmu Selannē, taču vairāk diemžēl mums nebūs ar ko jūs iepriecināt. Mēs izlēmām sākt turnīru ar nokomplektētu sastāvu, jo nevēlamies paļauties uz nejaušībām."

Viņam piekrīt arī Jari Kurri: "Ticiet man, neviens somu hokejists, kurš spēj turēt rokās nūju un dot labumu izlasei, neatteiksies no iespējas spēlēt tajā. Ja es varētu palīdzēt, es ietu laukumā. To pašu varu teikt par visiem."

Izmantotie resursi:
sportsdaily.ru

Piedalies spēlē „Labākā Latvijas hokeja izlase”

Prognozē sekmīgākos Latvijas izlases spēlētājus ikvienā mūsējo spēlē un laimē vērtīgas balvas. Lai piedalītos spēlē „Labākā Latvijas hokeja izlase”, spied šeit.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-04 14:09, pirms 16 gadiem
Galvenais, ka spēlē Selane, Koivu, Peltonens un Jokinens.
Tie ir Somu vilcēji!!
Slēpts komentārs: Robberto11

  +2 [+] [-]

, 2008-05-04 14:35, pirms 16 gadiem
Robberto11 rakstīja: Jaa, zeel ka mums ir izneemumi, (Skudra)



Izlase NAV obligāts pasākums.. Vinjam bija savi iemesli KĀDĒĻ winjs nespeeleejaa..

  +1 [+] [-]

, 2008-05-04 15:52, pirms 16 gadiem
Varētu gan Saku Kouvu pievienoties izlasei-kopā ar Selanni būtu ideāls duets.

     [+] [-]

, 2008-05-04 18:06, pirms 16 gadiem
Prieks par Somiem ļoti,ļoti simpātiska izlase.Pareizi,ka vairs nevienu no NHL neņems tam pašam Saku Koivu sezona ir smaga bijusi nez vai viņs varētu te ienest kaut ko svaigu tapē jāpaļaujas uz tiem,kas jau uz čempionāta sākumu bija izlasē-RESPECT